Intervju och shopping


Idag var det äntligen dags för intervju. Alltid svårt att säga hur det gick, men det kändes ändå helt okej! Det värsta är nu, när man måste vänta på beskedet om hur det gick. Ibland tar det ju några veckor. Annars har jag hunnit shoppa lite idag. Haha jag hinner alltid klämma in lite shopping. Glass blev det också. Kanske inte riktigt säsong för det nu, så kallt som det är ute! Men det va väldigt gott ändå, passerar man ett ben & jerry's fik måste man ju ändå gå in hehe.
Imorgon åker jag hem igen med ett ganska tidigt tåg. Hoppas det går lite smidigare denna gången, och inga förseningar som det blev påvägen hit.

I Stockholm


Nu är jag i Stockholm igen! Jag gick nämligen vidare på audition som jag var på förra veckan. Åh vad glad jag blev!! Så nu är det ett steg kvar, nämligen en intervju. Har inte hunnit bli nervös ännu, men det kommer nog imon. 
Jag tog tåget ganska tidigt imorse. Dock blev tåget 40 min försenat, lite segt men det är sånt som händer. 
När jag kom fram så mötte min moster upp mig. Vi åkte vidare till det nya shoppingcentret - Mall of Scandinavia. Det är sååå stort! Och sjukt mycket folk. Så det va lite jobbigt hehe. Sen åkte vi vidare till ett annat center, och där fick jag med mig en parfym från VS och lite underkläder. Så jag är nöjd! 

Bästa maten


Ikväll blev det sushi!! Blir alltid lika glad haha! 
Denna dagen har gott snabbt. Hade sovmorgon och stack sedan till jobbet för att jobba ett kortare pass. Jag hann efter det åka och köpa lite julklappar innan jag körde hem för att äta och sen hålla i pass. Imorgon har jag inte planerat så mycket mer än jobbet. Så få se hur det blir. Puss

Skrämmande men bra


Kan inte fatta att det är ett halvår sen jag tog studenten nu. Tiden går så himla fort. Och den dagen gick extremfort haha. Tror inte riktigt jag fattade vad som hände egentligen. Snart är det nytt år också, hänger inte riktigt med! Måste ändå säga att livet är ganska bra nu. Det var väldigt skrämmande efter studenten. Hade igen aning om vad jag ville göra osv. Fast det har löst sig ganska bra trots allt. 

Söndag

Känns som jag har haft fullt upp dom senaste dagarna. I Torsdags jobbade jag och sen åkte jag direkt till gymmet. På Fredagen var jag ledig. Jag tränade på dagen, på eftermiddagen höll jag i step och på kvällen var jag på musikal. Sedan åkte jag hem en snabbis för att äta sushi (mumma) och fixa mig, sedan bar det av mot förfest och sen ner till stan för lite utgång. En lyckad kväll.
Igår när jag vaknade var jag ganska trött och seg i huvudet efter att ha sovit i typ 3 timmar. Dock fick jag bara bita ihop då jag skulle jobba hela dagen. På kvällen var tanken att jag skulle vara hemma och somna tidigt, istället blev det bio. Såg sista hunger games filmen, mycket bra faktiskt!
Idag börjar jag inte förrän 1, så äntligen fick jag sova ut lite hehe. Sov till 10, brukar aldrig sova så länge! Så nu ska jag fixa lite innan jag åker till jobbet och sen vidare för att hålla i styrka. Puss

Intervju och en ny jacka


Igår var jag i huvudstaden. Känns konstigt att bara vara där över dagen, då jag annars brukar vara där ett par dagar när jag väl är uppe. Jag var iallafall där för att gå på audition. Har alltid så svårt att avgöra hur det gick, men jag få nog ändå vara nöjd. Gick igenom det precis som när jag har repat så det är ju bra. 
Förutom det hann jag faktiskt kika in på DM Retro och gick ut med en jättesnygg bomberjacka. Är så nöjd, har tittat på den ett tag. Jag gillar att det är mycket stretch i den, det är skönt!
Annars idag har jag varit och hållit ett cirkelfys på dagen, ska även åka iväg ikväll och hålla i ett sådant pass. Puss

En Lördag

Ligger just nu nedkrupen under täcket. Det är en "Kolla på serier dag" idag, med tanken på det usla vädret. Så det är precis det jag gör just nu. Har hunnit vara iväg lite på dagen iallafall och fixa lite ärenden, samt fika hehe. 

Sjunde November

Sitter just nu nedsjunken i soffan framför TV:n hehe. Har jobbat hela dagen och det var fullt ös i butiken som vanligt på helgen. Så nu är jag ganska trött. Förra helgen låg jag hemma med feber och halsont, så det är skönt att vara igång igen. Annars har jag väl inte så mycket mer att tillägga, mitt liv är väl inte så jättespännande just nu haha. Igår åt jag däremot sushi, min favvomat. Så jag var bara tvungen att dokumentera detta genom en bild. Pussss 

RSS 2.0