Tingsryds MarknadI söndags var jag på shopping centret väla, har aldrig varit där innan! Det va väldigt stort! Och jag shoppade en hel del ska ni veta. Vi hade sån tur också för vi behövde sticka till Ikea, och det visade sig att det fanns ett precis jämte! Snacka om tur! Så nu har jag äntligen köpt en ny byrå till mitt rum och lite annat fint. Bilder kommer. Är så nöjd med mitt rum nu!
Igår var det jobb och sen träning på schemat. Idag var jag ledig så då blev det en tur till Tibgsryds Marknad. Jag fick b.la med mig armbanden på bilden. Är så nöjd! Dom kostade 30 kr styck. Har ett annat som jag köpte i en vanlig affär, då gav jag 120kr för samma. Så man kan ju säga att jag fyndade lite hehe. 
Nu ska jag vila en stund och sen blir det förmodligen ett litet träningspass på kvällen.

Blixtar & Dunder


Igår var en solig dag som började på stranden och slutade i mina kompisars mysiga stuga. Vi grillade och hade det allmänt myyyys. Idag va det dock inte lika mys. Dagen började ljus men helt plötsligt började det ösregna och åska. Har jag nämnt att jag hatar åska? Och när jag skulle köra hem regnade det så mycket att jag var tvungen att svänga av och stanna. Jag såg absolut ingenting pga. regnet som vräkte ner. På ett sätt är det ju lite mysigt med såna här dagar också. Bara dom inte inträffar alltför ofta.

#öland


Nu sitter jag i bilen påväg hem. Jag har varit på Öland idag. Där har jag såklart solat och badat hehe. Så gött! Vi åkte även in till Kalmar på eftermiddagen. Det finns en Ben & Jerry's glassaffär där! Så där köpte jag såklart lite glass. Ikea hann vi också med. Oj vad mycket vi egentligen hann med haha. Men jag lyckades få med mig jättefina saker därifrån. Jag längtar tills jag kommer hem, då jag kan fixa allt i mitt rum.

20-07-2014


En ny bikini


Nu har jag en hel veckas semester från jobbet! Sååå skönt! Och om man litar på prognoserna så ska det vara fint väder hela nästa vecka!!! Äntligen har jag turen på min sida (förhoppningsvis). För än så länge har jag knappt hunnit sola alls, så det är på tiden nu tycker jag.
Efter jobbet blev det en liten titt i affärerna och den snygga bikinin på bilden följde med hem i väskan. Hoppas jag hinner använda den många gånger under sommaren. Jag älskar verkligen att köpa bikinis, ändå har jag inte köpt någon bikini denna sommaren förrän nu. Inte för att jag behöver köpa fler, men ändå hehe. 

Liseberg


Jag lever, tro det eller ej. Det har varit så mycket på sistone så jag har inte ens hunnit tänka på att blogga. Antar att det ska va så, det är ju ändå sommarlov. Det gäller att passa på liksom.
Iallafall, igår åkte vi till Gbg. Det var såklart Liseberg som gällde när vi kom fram. Jag måste skryta lite med att säga att jag åkte kanonen och Helix. Haha känner mig äckligt stolt. Har aldrig åkt dom innan, eftersom jag inte gillar lopar. Vågar åka allt förutom det. Men igår utmanade jag mig själv haha. Och dom va faktiskt väldigt roliga.
Vi sov över på ett vandrarhem där jag nu sitter i vårt rum. Vi ska snart börja dra oss hemåt. 

Favvomaten efter golf


Idag sov jag väldigt länge för att vara mig, nämligen till klockan 10! Sen har jag varit duktig och städat mitt rum och lite annat. Så nu är det rent och fräscht här haha. Senare på eftermiddagen blev det en golfrunda. Dagen avslutades med favvomaten, sushi! Åh så gott! Sushi är så underskattat. Nehe, nu ska jag lägga mig. Jag jobbar nämligen helg och börjar kl 7 imon. Men det ska nog inte bli några problem att sova, nu när man kryper ner i en säng som är nybäddad hehe. Sov gott!

Från Ullared

Det blev mer än vad jag trodde hehe, men jag fick faktiskt mycket för pengarna! 
 

Lite nya grejer

Idag blev det också full rulle hela dagen på något vis haha. Men det är ju bara kul. Det blev b.la en till golfrunda. Jag körde även förbi stan och fick med mig detta på bilden hem. Så jag är väldigt nöjd. Planerna för ikväll blir att snart äta efterrätt hehe. Sen blir det ett kvällsdopp! Älskar kvällsdopp, så myyyys!!

RSS 2.0