Hallon

Idag jobbade jag ett kort pass på jobbet, bara 9 till 13. efter jobbet stack jag till Mio för att hämta en bänk som jag har beställt. Det gick snabbt att skruva ihop den och den passade väldigt bra i min hall! Ska se om jag kan ta någon bild snart. Jag har också plockat lite hallon som jag hittade i mormors trädgård när jag var där. Åh hallon är så gott asså. Såklart passade jag också på att knäppa en bild då hallon även blir bra på bild hehe.
Resten av kvällen ska jag inte göra så mycket. Bara slappa framför tvn och vänta på att pojkvännen ska komma hem hihi. Puss på er!

Min lägenhet

Idag är jag ledig! Det är alltid skönt. Har dock inget planerat alls idag. Men det är skönt det med ibland, att bara ta dagen lite som den kommer. 
Här ovan ser ni en bild på min lägenhet, jag vet att jag la upp en bild i förra inlägget också som visade lite av lägenheten. Dock så såg man inte så jättemycket av själva lägenheten. Jag har försökt länge att ta en bild så ni kan se hur jag bor, dock har det aldrig blivit så bra att jag har velat lägga upp något. Men igår när jag satt i soffan så hittade jag äntligen en bra vinkel haha.

Tisdag

Hej! Just nu sitter jag vid datorn och fixar lite med jobbschemat. Jag jobbar bara från 16 till 20 idag så hinner fixa med lite grejer nu innan. Ska bland annat göra massa matlådor och sånt roligt haha.
I helgen var jag, mamma och mormor i Jönköping för lite shopping. Jag fick med mig två tavlor och lite tallrikar hem till lägenheten! Så det känns bra.
Nehe, har inte så mycket mer att skriva just nu. Puss på er

RSS 2.0