Havet

Idag är det Tisdag igen vilket betyder att jag är ledig. Så igår blev det utgång på kvällen och idag sol och bad. Till middag blev det sushi, mums! Så det blev en lyckad ledig dag. Imorgon blir det dock en lång jobbdag, så ska börja dra mig mot sängen. Pusss


Besök

Hej bloggisen! Nu var det ett tag sen igen. Livet här på Mallorca är ganska fullspäckat, så uppdateringen få bli lite kass ibland hehe. Hela förra veckan låg jag hemma i magsjuka. Vilket sög ganska mycket. Tur på ett sätt ändå att jag blev sjuk förra veckan och inte nu, för denna veckan har jag äntligen fått besök. Mamma och mormor har rest hit och ska stanna i 2 veckor. Åh vad jag har längtat! Så när jag slutade jobbet idag blev det en stunds solning och nu är det dags för ett resturangbesök. Puss på er!!


Härlig ledig dag

Idag är det Lördag och jag är ledig. Så dagen började med frukostbuffé och sen blev det sol hela dagen. Det blev även middag på ett mysigt ställe där vi nog satt i flera timmar. Nehe, nu ska jag duscha innan jag ska iväg för att kolla lite film. Puss!


RSS 2.0