Festlinnen

Oj vad länge sen det var jag la upp en vanlig hederlig bild tagen med min Nikon. Har inte riktigt hunnit ta upp kameran men nu så! Jag knäppte några bilder på mina senaste inköp - nämligen två lite finare linnen som passar perfekt när man ska ut.
Annars kan jag ju nu meddela att det är HÖSTLOV! Och mitt sista höstlov dessutom, vilket kanske inte är lika kul menmen. Jag ska i alla fall njuta som tusan. Trodde aldrig att lovet skulle komma med tanken på hur mycket som skulle göras innan. Och igår var det högskoleprov. Första gången jag gjorde det. Usch det var svårt. Men nu har jag testat hur det är i alla fall.
På Måndag & Tisdag är det fullt upp med skolarbete och möten på kvällen. Så idag ska jag njuta av min lediga dag. Blir förmodligen fika och lite shopping, haha det brukar bli så när jag är ledig. Pussar

Biomys på en onsdagHej på er! Idag gick jag bara till kl 11:20 i skolan. Sååå skönt! Sen hade jag sånglektion. Efter det blev det käk på stan och ett sko - inköp. Jag tog även några fler hål i örat, 1 i varje. Har tagit fler på samma gång innan, men då var det iallafall på samma öra. Nu när jag har ett nytt i varje kommer jag inte kunna sova på ett tag, eftersom jag inte kan ligga på sidan. Haha det skulle jag tänkt på lite tidigare. Och i mitt vänstra öra har jag ganska många hål, så det jag tog nu var högt upp på örat. Alltså finns det mycket bråsk där, vilket gör att det gör sjuuukt ont nu efter!! Aja, jag överlever nog...
På kvällen var det biomys och sushikäk som stod på schemat. En väldigt bra dag helt enkelt. Passar bra med en sån slappdag, eftersom dagen imon är fullspäckad!
Puss på er

Då var det Tisdag


Yes, Tisdag idag! Gillar Tisdagar - det är en slapp dag i skolan + att det är träning på kvällen. Annars rullar väl livet på. Lite väl mycket i skolan nu men det är bara att kämpa på. Imon är också en chill dag i skolan. På kvällen blir det bio och middag på stan. Myyys! Det behövs göras lite sånna saker mitt i veckan! 
Nu ska jag kolla på "jagad av hundar"! Puuussss

experiment

Igår var det studiedag - för dom flesta. Jag var duktig och stack ner till skolan ändå för att fixa med mitt gymnasiearbete. Jag och min kompis ska framföra labbshower och på bilden här ovanför är en av experimenten vi ska utföra. Haha man känner sig som ett barn igen när man står där och blandar ihop massa grejer.
När jag kom hem plockade jag ihop mina träningskläder och stack iväg för att träna. På kvällen sen blev det utgång. Idag skulle jag dessutom jobba i 6 timmar. Alltså var jag helt slut när kom hem igen. Så jag somnade.....hehe. Därför blir det en lugnt kväll framför TV:n. Låter bra i mina öron. Puss på er!

Lite mys på en onsdag

Hej bloggisen! Idag har jag bockat av ett prov - nämligen fysik. Har ingen aning om hur det gick om jag ska vara ärlig, tror alltid att det går mycket sämre än vad det egentligen brukar göra. Så jag låter det vara osagt hehe. Men skoldagen var kort vilket var skönt nu när det va prov idag. Så jag hämtade upp Emma och vi stack iväg och shoppade lite + fikade. Myyys. Jag fick med mig 3 linnen hem. Och ja, jag har jättemycket linnen men jag kan inte få nog av dom. Linnen är ju perfekta, man kan ju ha dom när som helst liksom. På sommaren men även på vintern med någon snygg kofta!
På kvällen cyklade jag iväg till stallet för att rida. Nu sitter jag framför dator och fixarr lite på ett skolarbete. Ska snart lägga mig och ladda upp för en fullspäckad dag imon. Puss på er!

RSS 2.0