Jag är igång


Nu har jag anlänt till Mallorca, eller jag har ju faktiskt varit här sen i Tisdags. Det går så himla fort! Det har varit fullt ös sen jag kom hit, men det känns ändå bra! Kommer nog ta ett tag innan jag fattar att detta faktiskt är min arbetsplats och vardag nu! 

Hejdå Sverige hej Mallorca


Sitter just nu på Kalmar flygplats och väntar på att få gå ombord på flyget! Är sjukt taggad samtidigt som jag är väldigt nervös, hatar att flyga! Har dock gjort det massa med gånger, så det ska nog inte vara något problem nu heller. Vi få se hur bra jag bli på att uppdatera här, beror på hur tillgången till wi-fi ser ut där nere haha! Ha det bäst alla nu! Pusss

Träning och sushi


Idag har jag hunnit med en hel del. Pianolektion på morgonen, två träningspass på förmiddagen och sushi till lunch. Hann även med att tvätta bilen på eftermiddagen innan jag åkte iväg för att hjälpa mamma med handlingen. Avslutade kvällen med hamburgare på Max haha. Så det blev en bra dag idag också. Imon är det jobb som gäller och fram till Söndag. Sen har jag bara Måndagen kvar innan jag åker!!

Fluffan


En bild på mig och min söta kanin.

Pizzahut


Jag orkade hålla mig vaken hela Eurovision trots bara 4 timmars sömn. Blev dock sjukt besviken på vinnarlåten, så otroligt dålig haha. Typ den sämsta. Aja, hoppas det blir bättre nästa år.
Idag har jag gjort massa ärenden och fixat massa grejer som måste göras tills jag åker. Har helt glömt bort att skriva det här, men om drygt en vecka flyttar jag till Mallis! Jag ska jobba där i 5 månader som träningsinstruktör på ett hotell. Är så otroligt taggad, och lite nervös. Det ska man ändå vara antar jag. Har även ätit på pizzahut med familjen ikväll, som en liten avskedsmiddag. Usch vad sorgligt det lät haha. Är helt proppis iallafall.
Tänkte att jag nu ska börja packa lite smått innan sängen väntar på mig. Pussss

Utgång


Igår var det fulltös medvetslös. Haha nä men jag jobbade till stängning sen åkte jag direkt hem för att fixa mig. Felicia kom till mig och senare på kvällen blev det utgång. Lyckat blev det! Nu efter en hel jobbdag plus knappt fyra timmars sömn så är jag faktiskt lite trött. Är lite rädd att jag inte ska orka hålla mig vaken, det är ju Eurovision final snart!! Tagga!

IgårIgår var en bra dag, och innehöll mycket fikande haha. Det började med pizza på stan med syrran och mormor. På eftermiddagen hämtade jag upp Felicia. Vi åkte först och köpte allt gotte som vi kunde hitta i butiken, sen åkte vi ut till sjön och hade picknick. Så himla mys! Även på kvällen blev det käk ute, denna gången med jobbarkollegorna. 
Nu blir det eurovision deltävling 2! Många dåliga bidrag haha men ändå mysigt att kolla på. Pusss

SushipicknickIgår låg jag i sängen fram till typ 1 då min förkylning tar kål på mig haha. Tillslut lyckades jag ta tag i mig själv för att käka lite mat. Jag och syrran bestämde oss för att åka och köpa sushi, sen satte vi oss i parken och bara njöt. Det blev ännu mer fika sen framåt kvällen med en fin vän. Så mys!
Idag har jag jobbat, och sen bara däckat i soffan när jag kom hem haha. Jag orkade dock ta en liten promenad framåt kvällen, så det är bra. Pussss

LCHF med pommesÄntligen lite fint väder! På tiden efter alla regniga dagar. Igår blev det en promenad runt sjön, såg alla fina vitsippor som jag bara var tvungen att knäppa en bild på. Jag körde även ett pass på gymmet vilket jag ångrar idag, min förkylning är tillbaka. Ja, typ hundrade gången nu haha får panik.
Även idag cyklade jag ner till stan. Det blev en lunch med min fina mamma. Jag valde en LCHF vilket innebär lax med adovkadoröra. Dock kändes det lite för nyttigt så jag beställde även en skål med pommes vid sidan om. Haha så typiskt mig. Men gott var det!

Växjöloppet


Igår var det dags att springa första majloppet 1 milen. Dagen innan var jag sjukt taggad, men när jag började fatta att det snart var dags blev jag inte alls lika taggad haha. Kom imål med en tid som jag inte va så nöjd med, för sprang mycket snabbare förra året. Men med tanken på att jag inte alls har tränat inför detta då jag har haft halsfluss, så får jag nog vara ganska nöjd ändå. 
På kvällen höll jag även i mitt styrkepass. Det gick ganska bra ändå faktiskt. Det var inte förrän på kvällen då jag blev riktigt död haha. 

RSS 2.0