Hemma från Turkiet


Igår kom jag och syrran hem från en veckas semester i Turkiet. Åh vad härligt det va! Det enda vi gjorde var typ att sola, bada, äta gott och dricka drinkar haha. Dock var det väldigt varmt, nästan 40 grader. Så man orkade nästan inte göra något annat än att vara i poolen. Tränade faktiskt någon gång på hotellets gym, har nog aldrig svettats så mycket haha. 
Hotellet vi bodde på var helt enormt! Har aldrig varit på ett hotel så stort som detta innan. Det tog en stund att bara gå från rummet till hotellets restaurang haha. Men fint var det iallafall! Och fast jag gärna hade velat stanna en stund till är det ändå alltid skönt att kom hem. 
Tog faktiskt inte jättemycket bilder, men de jag tog kommer snart upp här! Puss

Torsdagskvällen


Sol idag också! Jippi, glad Matilda! Så idag har jag såklart solat en del. Sen på kvällen gick jag ut och åt gott med några fina vänner! Nu har jag dessutom hunnit packa lite. Typ första gången ever som jag är ute i god tid med att packa haha. 

Avslappning


Börjar nu njuta lite av att jag faktiskt är ledig. Det är annars så typiskt mig att längta efter att va ledig när jag jobbar, och bara vill börja jobba när jag väl är ledig haha. Jag är lite dålig på att bara koppla av. Få så dåligt samvete av att typ kolla på film mitt på dagen när jag kan göra så mycket annat. Men är man ledig är det tillåtet!
Så idag har jag käkat på stan, solat och fixat lite ärenden på eftermiddagen. Imorgon ska jag träffa några kompisar och sen är det dags att börja packa, på Lördag smäller det!

4 - krogar


Igår började jag jobba vid fyra. Innan dess hann jag med en hel del. Jag gick på ett styrkepass på morgonen. Efter det följde jag med mamma och pappa på en cykelrunda och sen lunch på 4 - krogar. Såå gott! Så att börja 4 är ganska skönt ändå, man hinner ju faktiskt med en hel del. Men nu har jag jobbat mitt sista pass och det är ganska skönt. 
Idag ska jag fixa mina naglar, äntligen! Har ju inte kunnat ha det när jag jobbar.

Sista rycket


Yes, nu kör jag sista rycket på mitt sommarjobb. Har jobbat hela dagen idag. Imorgon kör jag mitt sista pass mellan 4 - 9. För att fira lite köpte vi hem sushi ikväll, yeay!
Kan inte fatta att skolan drar igång på Måndag. Det berör inte mig eftersom jag inte ska tillbaka till skolan, men det är just det som känns konstigt. Jag kommer egentligen inte sakna skolan, utan mest själva rutinen. Att alltid veta vad som händer dagen efter. Nu är det inte lika självklart, vilket är lite läskigt. Dock har jag fixat jobb så jag har någorlunda koll på vad som händer under hösten. Så det ska nog bli bra ändå. Nehe, nu ska jag hoppa i säng. Godnatt!

Kämpar


Jag kämpar på mina sista dagar på jobbet. Ska bli skönt att få lite paus. Efter denna veckan är jag ledig nästa vecka tills på Lördagen då jag och syrran drar till Turkiet!!! Åh längtar! 

Bästa glass


Idag var det jobb till 4 som gällde. Efter jobbet åkte jag hem och vilade, och sen vidare till gymmet för att steppa. Åkte efter det hem, åt och sen gick vi och köpte glass. Haha standard. Gott var det iallafall.

En ledig dag med sol


Äntligen är man ledig en dag då det är soligt och varmt ute! Så vi åkte och köpte lite gotte och sen vidare till sjön. Vi badade faktiskt! Det var ganska kallt men ändå skönt. Och vet ni vad!? Jag har precis bokat en solsemester en vecka i slutet av Augusti! Kan inte fatta det, äntligen! Har varit sugen på det väldigt länge, nu när sommaren här har varit så himla dålig. Så det blir en resa till Turkiet med all-inclusive! Woho!

Shine


RSS 2.0