Summerburst 2015








I Fredags åkte vi till Göteborg för att spendera helgen på Summerburst! Och det va helt awesome. Sjukt bra musik och jättehärlig stämning. Detta måste sååå göras om igen. 

Charmig bild


Hehe ni får en väldigt charmig bild på mig! Igår var det en fullspäckad dag, och även två veckor kvar tillstudenten, gaaah! Iallafall, gick i skolan till tre. Dock börjar det kännas lite smått onödigt att gå i skolan nu. Man gör ju inget på lektionerna längre, bara kolla på film typ. Sen jobbade jag som vanligt till halv 8. Efter det åkte jag, mamma och syrran och åt på stan. Vardagsmys på hög nivå!
Idag drar jag till Göteborg för att gå på Summerburst! Åh vad kul det ska bli. Hoppas bara det inte regnar allt för mycket. Puss på er

ESC vinnare


Igår kväll bestod förrätten av musslor. Åh vad gott det är med musslor! Efter det åkte jag iväg för att kolla på Eurovision med några vänner. Och kan inte fatta att Sverige vann! Åh vad kul, det var ju ändå bara tre år sen vi vann förra gången. Det va så sjukt spännande också, under lång tid var det väldigt liten marginal mellan Ryssland och Sverige. Men sen kammade vi hem det i slutet haha.
Nu har jag suttit och skrivit på min labbrapport ett tag, så tänkte ta en liten paus nu. Få se vad resten av dagen ha att bjuda på, blir nog ett träningspass på kvällen iallafall. Pussar

Pubrunda

I Torsdags var det pubrunda. Det va faktiskt kul, och tiden gick så sjukt fort! Dock mådde man lite sådär dagen efter haha. Jag gick även ut igår, så nu är jag ganska trött. Men det ha varit två bra dagar och denna Lördag blir det en lugn kväll. Det blir ESC mys med några vänner, heja Sverige! P&K

Triangl


För någon dag sen trillade denna snygga bikinin in i brevlådan. Nu har jag alltså två bikinis från triangl, fast olika modeller. Jag var väldigt rädd att den inte skulle passa när jag beställde den. Det är ju svårt att veta när man inte kan prova den. Men den sitter jättebra och materialet är sjukt skönt. Dyra är dom, men det är ändå värt det hehe!!

Pannkakor på morgonen



Hade lite sovmorgon idag. Och när jag kom ner till köket hade mamma gjort amerikanska pannkakor, MUMS! Fanns en period då jag åt dessa nästan varje morgon haha. Ingen bra vana. Skoldagen var hyfsat kort och har hunnit skickat in en uppsats. Det är inte mycket kvar av plugget nu, woho! Dags att kolla på ESC, åh vad jag har längtat! Puss

Utbildning


Nu var långhelgen slut. Och snabbt har det gått. Torsdagen jobbade jag på kvällen, fredagen jobbade jag på mitt andra jobb hela dagen. På Lördagen blev det också en tidig morgon. Halv sju gick tåget och lite över nio var jag i Malmö för att gå på simhoppsutbildning. Men helgen gick förvånansvärt fort. Det va en väldigt kul och lärorikutbildning. Lite segt att långhelgen bara blev jobb och utbildning, men så blir det ibland!
Nu har skolveckan börjat och idag blir det mest plugg och lite träning på kvällen. Puss

Kristihimmelfärds


Torsdag och ingen skola. Härligt, Torsdagar är annars riktigt jobbiga. Nu på morgonen har jag målat min säng. Den är träfärgad men ska bli vit. Sen vid tre ska jag fixa mina naglar och efter det drar jag direkt till simhallen för att jobba några timmar. 

Pride



Idag jobbade jag som vanligt på Lördagsmorgnar. Jag tog moppen till jobbet, åh så härligt det är att åka moppe. Visst jag kan köra bil, men det är så härligt att känna luften fläkta mot en medan man åker.
På eftermiddagen åkte vi ner till stan för att kolla på prideparaden. Vi kom dock lite sent då vi körde i stan och blev stoppade av paraden. Tog typ 20 min innan vi kunde köra vidare hehe. Men man såg ju bra där man satt och man slapp frysa. 

Fredagar är bra


En bild på en glad Matilda.
Dock känner jag att jag börjar bli förkyld. Vill verkligen inte bli det igen, känns som att jag alltid blir förkyld! Hatar också när man inte är tillräckligt sjuk för att stanna hemma från skolan, men ändå inte tillräckligt pigg för att koncentrera sig ordentligt. 
Iallafall, skoldagen slutade kl 1 vilket var skönt. Sedan lunchade jag på stan med pappa och sen hade jag pianolektion. Har även hunnit städa huset duktig som jag är hehe. Resten av kvällen blir lugn, ska kanske ut och gå en runda om jag orkar. Ha en bra fredagskväll. Puss

Vårruset


Igår var det Vårruset och det sprang jag med några från jobbet. Det var sjukt mycket folk men det ska det vara, det är ju bara mysigt! Dock lite segt i starten då man typ inte kan ta sig någonstans. Men det blev bättre efter en stund hehe.
Idag har jag mest pluggat efter skolan. Har matte nationella på måndag. Men det är bara att bita ihop, för detta blir sista provet innan studenten!! Sjukt! Och idag är det exakt 5 veckor kvar! Ännu mer sjukt!! Nehe, nu ska jag äta något litet innan jag drar mig mot sängen. Puss på er

Fyrverkerier



Vi åkte ändå ut till brasan igår. Det slutade att regna så varför inte. Och vi tajmade det perfekt, så slapp att stå där och frysa hehe. Jag lyckades knäppa några icke suddiga bilder. Va lite jobbigt dock då jag tycker fyrverkerier är obehagliga och helst bara vill vända mig bort och hålla för öronen haha.
Idag kl 1 sprang jag och pappa växjöloppet 1 mil. Lite synd att det regnade, men man struntade i det när man väl började springa. Det gick helt ok och vi sprang in på en helt ok tid. Jag blir alltid så trött efter att jag har sprungit långt så när jag kom hem degade jag ett par timmar i sängen haha. 

RSS 2.0