Mys

Har verkligen haft en sjukt bra dag idag! Gick och shoppade med finaste Isabelle på stan. Vi passade även på att köpa milkshake, ååå sååå gootttt! Sen mötte jag upp min familj för att käka lite lunch. Kom hem ganska sent sen så nu är jag verkligen helt slut! Ikväll ska jag verkligen bara slappa framför TV:n. Det går en sjukt gullig film på kanal 4 så kika på det om ni har tråkigt! Puss

bild

Förlåt för dem fula bilderna, jag är medveten om att kvaliten inte är den bästa. Jag vill verkligen vara den bloggen som tar jättefina outfit bilder och uppdaterar ofta och flitigt. Tyvärr har jag varken tid eller tålamod. Sista tiden innan loven är verkligen tuffa och det finns en hel del som måste bli klart innan dess. Men i sommar ska jag verkligen försöka att ta den tiden på mig. Jag vill verkligen lära mig photoshop. Dem redigeringsprogrammen jag använder nu funkar ju, men resultatet tror jag skulle kunna bli så mycket bättre om jag kunde använda mig av något bättre. Bilder på en blogg är ju trots allt väldigt viktigt. När jag går in på en blogg så är det bilderna som gör iallafall mig att stanna och kolla in bloggen. Om det bara är tråkiga bilder och mycket text  så är det inte lika kul. Så nu vet ni läget!

Golf

Dagens, dock blev det väldigt varmt efter ett tag eftersom det var så kvavt & fuktigt ute!
Idag har jag spelat golf på eftermiddagen, efter långt uppehåll under vintern är det äntligen dags att börja igen! Annars har jag 4 timmars matteprov imorgon så det har ju blivit lite plugg till det. Sen vill jag att ni ska veta att ni få hemskt gärna kommentera (helt ok att vara anonym) om vad ni vill läsa mer om i bloggen! Kanske mer outfits, mer personlgit, videoinlägg, musik, tips och så vidare. På det sättet blir det mycket enklare för mig att veta vad ni gillar att läsa om. Det gör det även roligare för mig eftersom det inte är sådär jättekul att bara skria om min dag hela tiden. Inte ens jag kan tänka mig att det kan vara särskilt spännande att läsa om haha.

Plugg-söndag, eller?

Det är faktiskt ganska bra ändå att det inte är soligt ute. Igår var det ju det och då pluggade jag inte lika mycket som jag borde ha gjort eftersom man ville vara ute istället! Men nu känner man inte så och då kan man ju konsentrera sig lite mer på plugget, eller jaa iallafall försöka. I pausen ska jag även lyxa till det lite med det på bilden! Ska även iväg på någon föreställning senare på eftermiddagen! Så det är bara att sätta igång!

Äntligen kan man gå i shorts och linne

 

Dans och sallad

Idag har jag och Alex varit och provat på dans. Det var sjukt svårt men också väldigt roligt! Nu ska jag käka denna goda salladen på bilden och sen ska jag ut och sola en stund. Förhoppningsvis kommer det upp lite outfit bilder senare under dagen! Puss

En solig dag

Blir så glad att vädret är så härligt! Idag var faktiskt första gången jag gick ute med shorts! Finally! Så på rasten gick jag och min vän ner till stan för att käka glass. När skolan var slut åkte jag hem för att sedan åka tillbaka ner till stan för att fika med mamma och Emma. Fick även med mig en del sommarkläder hem!;) Det blev även god mat på stan sen innan vi åkte hem! Så jag har verkligen haft det bra jag! Imorgon väntar också ett fullspäckat schema så nu hade jag tänkt ta det lugnt ett tag! Ha det bäst!

Kaos

Bild från huvudstaden.
Jepp, idag har vart lite kaos. När jag skulle cykla till skolan började såklart att regna, och med det menar jag ösregna! Och mina kläder blev ju inte lite blöta. Som tur var har jag en snäll kompis som bor nära skolan som kunde ta med sig lite nya kläder till mig. Så min outfit idag blev ett par mjukisbyxor, tjocktröja, trassligt hår och blöta skor. Perfekt, verkligen! Sen hade vi muntligt nationella i matte, usch det var krånligt! Senare framåt kvällen stack jag och Linnéa för att köra step. Fy vilket jobbigt pass! Klart värt att prova, men det är inte lätt dem första gångerna! Nehe, nu ska jag kolla på ESC. Det få man inte missa!

Mörkt

Testade att sminka mig lite mörkare.Tyckte det blev ganska snyggt faktiskt. Det kanske inte syns jättebra med dessa svartvita mobilbilder men ni ser på ett ungefär. Kände mig lite extra dramatisk också så bilderna blev lite av det slaget! Hehe

Hemma igen

Nu är jag hemma efter ett par trevliga dagar i huvudstaden! Det har bland annat blivit bus med kusinerna, promenader, shopping och god mat! Dessa tröjor är två av tröjorna som jag har köpt. Fick även med mig ett linne och en idrottströja! Så jag är väldigt nöjd. Vi kom även hem hyfsat tidigt så jag har även hunnit ut och sprunga i det fina vädret. Nu ska jag mysa ner mig framför TV:n lite innan jag ska lägga mig! Puss

Stockholm

Det få bli ett mobilinlägg nu, gillar inte riktigt att blogga från mobilen men nu var det så länge
sen jag skrev! Nu är jag iallafall i Stockholm, kom hit igår på eftermiddagen! Då fikade vi lite och
gick ut och gick en runda. Idag blir det förmodligen shopping! 

Härlig Söndag

Denna söndag började med att jag och pappa träningscyklade 3,8 mil! Skönt var det, men det blåste en del så det blev lite extra jobbigt. Annars har det blivit en del franskaplugg eftersom jag har NP imorgon! Tagga prov i 3 timmar....eller inte. Eftersom det var så fint väder idag passade jag även på att gå ut och gå en runda. Resten av kvällen blir det GG! Söndagar brukar i vanliga fall vara väldigt deppiga men eftersom vi bara går tre skoldagar denna vecka så känner jag att det inte var lika tungt! Det kan man ju ändå stå ut med. P.S glöm inte bort att följa mig på insta där jag heter matildiz!

Helgen är här

Såhär har jag gått runt idag med mina nya jeans! Så himla sköna!
Vi hade engelska nationella idag i skolan, lite segt men alltid lika skönt när ett prov är avklarat. Tyvärr är det ju en del kvar, men ändå! Annars har jag fikat med mamma på stan i det fina vädret och även cyklat en runda. Ikväll blir det mys framför TV:n!

RSS 2.0