Lång resa i bilen

Nu är jag hemma igen från att vara iväg sen i Onsdags. Vi var uppe i Norrland en kort stund så det har blivit många timmar i bilen dessa dagar. Me nu är jag hemma igen!
Innan jag åkte hann jag besöka frissan och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det var verkligen på tiden efter 5 månader. Imon få vi se vad dagen har att erbjuda. Det blir iallafall träning och sen en runda på stan för att fixa lite grejer. Puss på er!

Efter 5 månader är jag äntligen hemma

Yes nu är jag tillbaka i Sverige igen! Och det känns riktigt bra! Borta bra men hemma bäst, det stämmer ganska bra ändå haha. Jag kom hem i Söndags och då väntade jättegod mat på mig här hemma. Även dagen efter blev det lyxfrukost hemma. Annars har jag mest packat upp och fixat här hemma. Även sovigt en del haha, det blir ju ändå en omställning när man flyttar sådär. Och imon ska jag till frissan! Det behövs verkligen! Puss på er

Frukostbuffé och tatuering

Yes nu är även jag gaddad. Kan inte riktigt fatta det haha, det blev så himla spontant! Skulle egentligen bara följa med mina vänner som skulle tatuera sig, men sen åkte även jag därifrån med en tatuering. Jag är jättenöjd! Spontant blir ändå bäst haha. 
Idag är vi lediga så vi bestämde oss för att käka på den lyxiga frukostbuffén en sista gång. Efter det kom jag hem och var i sådan matkoma att jag somnade i nästan 3 timmar. Sen har jag städat lite och packat. På Lördag flyttar vi in på hotell, sista veckan innan vi åker hem till Sverige igen! Nu går det undan! Pussss

RSS 2.0