HemmaNu är jag hemma från en väldigt mysig vecka i Sälen. Dock är det alltid skönt att komma hem. Jobbade idag och det gick lite segt pga min förkylning som aldrig verkar försvinna.

Sista dagen


Yes, sista dagen idag. Veckan slutade iallafall bra med jättefint väder och härliga backar. 

En till dag i backen


Ligger nu i stugan lagomt trött efter en heldag i backen. Vi hade tur med vädret också, nästan vindstilla och sol. Precis så det ska vara!

SälenNu är vi äntligen i Sälen! Som jag har längtat! Vi kom upp igår, och resan hit gick förvånansvärt fort ändå. Hann åka typ 45 min igår haha men bättre än inget. Idag har vi iallafall åkt hela dagen, så härligt! Det blev snowboard för min del, imon kör jag nog lite skidor istället. Nu somnar jag snart efter all pizza jag har smällt i mig, matkoma haha. Pussar

Smile


Nu har jag varit och jobbat på förskola, dock bara 3 timmar men det är ju något iallafall! Nu ska jag snart luncha med mamma och på kvällen ska jag hålla i Cirkelfys. Det blir nog bra! Puss på er

Alla hjärtans dag


I Fredags blev det lite festligheter och resten av helgen bestod av jobb. Idag är det alla hjärtans dag, vet inte riktigt vad jag tycker om den dagen egentligen. Men jag har iallafall inget emot fina och goda bakelser hehe. 

Pannkakor


Idag vaknade jag upp med typ ingen röst alls. Att jag så himla lätt ska åka på förkylningar, känns som jag nästan alltid är förkyld. Så denna dag har jag mest legat i sängen och tyckt synd om mig själv haha. Dock blev jag på lite bättre humör när jag fick äta lite pannkakor, bästa haha! 

Fredag var det


Idag var jag ledig. Dock har jag ändå lyckats haft fullt schema. På morgonen städade jag och handlade. Åkte sedan till gymmet. Sen snabbt hem och duscha och sen iväg igen till Grand för att fika med en fin vän. 
Nu har jag precis ätit pizza och ska snart börja fixa mig för lite utgång. Så det blir nog bra! Pusssss

RSS 2.0