Syrran på besök

Denna helgen kom min fina syster från Uppsala på besök. Så mysigt att få träffa henne igen! Fredagen spenderade jag hos min pojkvän och på Lördagen var jag och syrran ute och åt. Så det blev en riktigt lyckad helg! Veckan som kommer blir faktiskt ganska lugn. Jag har fixat så att det blir lite lugnare på jobbfronten, då det har varit alldeles för mycket jobb på sistone. Sen är det ju Valborg på Söndag. Har inget planerat ännu, men det kommer bli en lugn Valborg för min del. För dagen efter ska jag springa första majloppet, så det är nog inte jättesmart att festa dagen innan hehe. Puss på er!

En bra måndag

Hej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, igen! Haha förlåt! Jag har haft fullt upp med många och långa jobbdagar. Nu börjar det dock lugna ner sig lite, så det är skönt! Idag har jag varit på utbildning i Jönköping. Så imorse steg jag upp klockan 6. Det var ganska segt, är van att sova till 10, då jag mest jobbar kvällar. Utbildningen var inte så långt så jag kunde sova lite när jag kom hem. Sedan framåt kvällen åkte jag och familjen ner till stan för att käka lite. Det var riktigt gott! 
Annars nu så jobbar jag hela veckan och på helgen blir det en hel del festligheter, både Fredag och Söndag. Det ska bli riktigt kul! Pusss

RSS 2.0