Mitt 2017

 
Januari - Året började tyvärr lite sorligt då min fina kanin Fluffan gick bort. 
Annars rullade den första månaden av året på i ganska lugnt tempo. Jag spenderade bland annat en hel del tid på gymmet.
Februari - I Februari däremot så hände det en hel del roligt. Jag och en del av min familj åkte nämligen hela vägen till Sri Lanka. Vi hann upptäcka en väldig mycket under dom två veckorna som vi var där.
Mars - Några dagar efter att vi kom hem från Sri Lanka så fyllde jag 21 år! Jag hade en riktigt bra födelsedag som bestod av shopping och sushi. Det kan ju inte bli så mycket bättre haha.
I Mars blev jag även tillsammans med min fina pojkvän. Är så otroligt tacksam att jag har träffat honom!
April - I April var min fina syster hemma på besök från Uppsala. Det blev en hel del goda måltider ute också haha.
 Maj - I Maj började det äntligen bli lite varmt i Sverige. Då åkte jag och familjen till Öland och sov över på hotell under en natt. 
I slutet av månaden var jag och pappa med på ett cykel lopp. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte då jag inte hade tränat ett dugg inför det haha. Det var ändå ett lopp på 5 mil. Men jag tog mig runt, så jag var ändå nöjd haha!
Juni - Åkte jag med min vän Albin och hans syster till London för att spendera några dagar där. Det blev i princip bara shopping, vilket inte är helt fel i London. Det var riktigt fint väder också!
Juli - I Juli blev det en spontantrip till Bråvalla Festivalen. Alltså väldigt spontant, jag och min syster bestämde att vi skulle åka dit dagen innan. Bara under dagen dock, min syster ville se hennes favvo band The Killers spela. Men det var riktigt lyckat, jag hade aldrig varit där innan så det var rikigt kul att få åka dit.
Sen i slutet på Juli åkte jag och familjen till Mallorca för att sola och bada i en vecka. Det var på samma ställe där jag jobbade förra Sommaren, så det var skönt att man hade lite koll på stället!
Augusti - När jag kom hem från Malis flyttade jag in på riktigt i min nya lägenhet! Det var lite jobba att fixa allt men slutresultatet blev riktigt bra! Att jag snart har bott här i ett halvår nu är lite svårt att förstå!
September - I September hände det inte jättemycket vad jag kan komma ihåg haha. Dagarna rullade på helt enkelt.
Oktober - I Oktober var jag på Halloween fest. Det är inte riktigt min grej att klä ut sig egentligen men det blev ganska kul ändå. 
November - I November åkte jag och min pojkvän samt min syrra och hennes pojkvän till Halloween på Liseberg. Jag har länge velat åka dit under den perioden så jag var riktigt glad att vi äntligen fick ihop det. Jag var så stolt att jag vågade gå i alla skräckhusen där, det var dock väldigt läskigt.
December - December månad var ju nu inte så länge sen haha. Men julen firades iallafall hos mormor och det blev riktigt mysigt!
 
När jag tänker tillbaka på 2017 så inser jag att jag faktiskt har hunnit göra väldigt mycket. Jag har varit utomlands i 3 omgångar och skaffat egen lägenhet! Klart att vissa perioder har varit kämpigare än andra, så är det ju alltid. Men över lag så ser jag 2017 som ett väldigt bra år med många roliga minnen! Jag ser verkligen fram emot att se vad 2018 har att erbjuda!! Ses nästa år, pussar.

Julafton är förbi

Som rubriken lyder, julafton är redan förbi. Jag hade en riktigt mysig jul med trevligt folk och god mat. Jag fick även mycket fina julklappar. Så jag är riktigt nöjd!
På juldagen jobbade jag först, och på kvällen blev det lite festligheter. Och idag började jag jobba vid 6:45. Haha det var verkligen en utmaning, är inte alls van att stiga upp så tidigt. Men det gick bra när jag väl var igång! 

Till frisören

Nu har jag precis ätit lite mat hemma, och har ungefär 2 timmar på mig innan jag ska åka och jobba. I förmiddags var jag hos frisören, klippte bara topparna och blekte håret. Så nu är jag riktigt ljus igen, det känns bra! 
Igår kväll blev det lite adventsfika/mat hos mamma och pappa på kvällen. Riktigt mysigt och gott var det. 

En vecka kvar

Såg nu att det är ungefär en månad sedan jag skrev här sist. Det är för dåligt egentligen. Nu skriver jag iallafall haha! Har dock inte jättemycket att berätta. Dagarna rullar på med jobb och allt annat. Jag har iallafall haft en väldigt skön och lugn helg. Den är fortfarande inte slut heller. Snart ska jag, mamma, pappa och pojkvännen åka och äta julbord! Första julbordet för iår, det ska bli så himla gott! 
Sen måste jag få visa upp min supersnygga nyårsklänning. Är så otroligt glad över att jag äntligen har hittat en klänning till nyår. Jag har nog aldrig haft på mig en klänning på nyår innan, tyvärr. Jag har alltid velat ha det men har aldrig hittat någon klänning som är snygg och som passar bra på mig. Men nu äntligen! Jag var ganska nervös då jag beställde den på nätet, och jag har ingen bra erfarenhet av att göra det. Det har nästan alltid blivit fel innan. Antingen har det varit helt fel storlek eller så har det helt enkelt inte varit så som jag hade tänkt mig. Tur då att det äntligen blev bra denna gången!!

RSS 2.0