Påskägg

Jag vaknade upp i morse och då låg detta stora ägget på golvet. Åh vad glad jag blev, trodde inte jag skulle få något haha. Att få påskägg kan man ju aldrig bli för gammal för, kärlek till påskgodis!!! Nu har jag ju så det räcker i flera veckor. Kanon!
Jag har precis ätit frukost och det är fortfarande bara jag som är uppe i huset. Kan inte riktigt bestämma mig om det är positivt att vakna klockan 7 varje morgon, eller bara jobbigt. Hade i alla fall tänkte gå ut och springa i det fina vädret snart. Resten av dagen sen kommer såklart spenderas utomhus. Det gäller att passa på när vädret är fint. Ska försöka få med mig någon ut på en fotorunda också. Ha det toppen. Puss

Matilda gånger fyra


Nu har jag precis ätit påskmat eller vad man ska kalla det. Gott var det iallafall. Imorse stack jag och pappa ut och cyklade igen. Det blev 5,5 mil denna gången och det gjorde vi på 2 timmar och 20 minuter. Så det är jag ändå nöjd med! Men trött blir man. Somnade ett bra tag när jag kom hem haha. 

Lite fotande

Idag var det äntligen fint väder igen. Så det blev en fotorunda med min fina kusin nu när hon är här och hälsar på. Jag blev i alla fall jättenöjd med resultatet. Vi lyckades även få en lyckad hoppbild, vilket inte alltid är så lätt.

Frukost med bär

Började dagen med fil med bär. Åh vad gott det är med bär, kan nästan leva på det.
Efter frukosten blev det en springtur. Jättehärligt var det. Det va ett tag sen jag sprang ute nu, har mest bara sprungit på gymmet. Men det är såklart mycket roligare att springa ute i naturen.
Nu ska jag snart bege mig till stan för att luncha. Ha det super! Puss

Lite snygga bilder

Här är några bilder som jag tog på Becka för typ en vecka sen.
Idag var det simhoppstävling som gällde. Jag var bl.a. med och dömde tävlingen. Jättekul faktiskt. Men nu är jag helt slut. Har dessutom kusinerna här så det blir inte mycket vila haha. Men nu är det påsklov!!! Åh vad jag ska njuta!!! Puss

Gott

Ni får två mumsiga bilder. En på min frukost och en på mitt goda mellanmål!!
Heeej bloggen. Nu var det ett tag sen igen. Mycket har hänt sen dess, både positivt och negativt. I Onsdags var en av dom värsta dagarna på länge. En av orsakerna var att jag failade totalt på mitt fysikprov, alltså så pass dåligt så att jag förmodligen kommer att få göra omprov. Men nu när jag tänker efter så har jag pluggat hårt, och mer kan jag inte göra. Men en dag i taget känner jag. Jag få oroa mig för det sen.
Men idag var det en mycket bättre dag. Slutade dagen med dans också, kanon! Och imon är det sista dagen i skolan och sen väntas LOOOOV. Så himmelskt!!! Ska utnyttja det fullt ut.
Pusssss

Vans


Vet att jag redan har visat dessa skor på bloggen, men aja nu får ni se hur dom ser ut på också haha.
Dagen idag har bestått utav skola, gym och ridning. Dagen gick väldigt fort, men det brukar bli så när man ha mkt att göra. 
Förresten har jag fått önskemål om att lägga upp bilder på mitt rum, och det ska jag försöka fixa. Jättebra att ni skickar en kommentar om det vill ni ser mer av. Då blir det mkt lättare för mig att veta vad jag ska blogga om.
Och glöm inte att följa mig på insta med namnet matildiz. Ni kan passa på att snapchata mig också hehe, men där heter jag tildagrubb. Nehe, ska sluta göra reklam nu. Pusss

RSS 2.0