Soligt

Idag är jag ledig efter fem dagars jobb i streck. Skönt! Så idag sov jag ut. Sen gick jag ner till stan för att äta med familjen. Åh vad fint väder det är idag! Äntligen, solen värmer ju tillochmed! Så var tvungen att ta lite bilder påvägen ner. Nu är jag hemma och ska fixa lite grejer innan jag ska iväg igen. Pusss

Kräftor


I Fredags jobbade jag hela dagen och sen på kvällen var det lite festligheter. Dagen efter mådde jag lite sådär haha. Jobbade dessutom, men det gick bra. Sålänge man håller igång är det inga problem. På kvällen blev det kräftskiva, gott! Dock var jag väldigt trött haha. Som tur var fick jag sova ut idag. Börjar inte förrän 13:15 så det är skönt. Så nu har jag duschat till mig och känner mig som mig själv igen hehe. Direkt efter jobbet ska jag vidare för att hålla i mitt styrkepass. Det blir nog bra. Pussss

Regn


Igår var jag faktiskt duktig, jag gick hela vägen till stan! Jag gick även hem. När det regnade. Så pluspoäng till mig hehe.
Jag träffade mamma på stan för lite lunch. Alltid trevligt.
Idag är jag också ledig, imorgon jobbar jag igen och 5 dagar framåt. Men idag har jag inte planerat supermycket. Jag ska städa rummet, gå på ett pass mitt på dagen och sen spela piano på eftermiddagen. Så det blir nog bra!

Träningsvärk


Jag har sån träningsvärk! Trodde det skulle gå över tills idag men det gjorde det ej. Men det känns ändå lite kul att få träningsvärk från sitt egna pass hehe.
Planerna för idag är inte många. Ska iallafall träffa mamma på stan och äta lunch. Funderar på om jag ska vara duktigt och gå ner till stan. Få se hur det blir med det. 

Hemma igen


Efter ett par jättetrevliga dagar i Stockholm är jag nu hemma igen. Fattar inte riktigt vart tiden tog vägen, det gick så himla fort! Men det är väl så när man har trevligt och mycket att göra. Det blev en U2 konsert, massa shopping både i stan och i shoppingcentrum, och en massa god mat på restauranger och mysiga pubar. Så jag är mer än nöjd.
Vi kom hem hyfsat tidigt idag, vilket var väldigt skönt då jag skulle hålla i mitt första styrke pass på kvällen. Det gick faktiskt riktigt bra, det är så kul att hålla i pass! Nehe, ska börja dra mig mot sängen. Puss på er

Sista dagen


Idag tog vi det lugnt på förmiddagen. Det var inte förrän två tiden då vi tog tunnelbanan in till stan. Där åt vi gott på en mysig pub. Det blev musslor med pommes för min del, otroligt gott! Dock var jag för hungrig för att ta bild på maten, hoppas ni förstår haha. Efter det gick vi till hamnen och tog en dricka där. Fick nästan lite sommar feeling när man satt där ute i solen och kollade på alla båtar som åkte förbi. Mys!

Bästaste affären


Idag åkte vi till stan för att shoppa och shopping blev det verkligen haha. Och jag fick äntligen besöka DM retro. Finns bara en affär och det är i Stockholm, så passade på nu när jag är här. Fick med mig en superfin jacka och två tröjor därifrån. Bilder kommer! Älskar Stockholm, ska fasiken flytta hit någon gång i livet haha.

U2




Det tog lite längre tid än vanligt att ta sig till Stockolm igår. Det hade skett någon olycka så det var jättemycket köer på motorvägen. Men tillslut kom vi fram och då tog vi oss direkt till Globen för att kolla på U2. Det var en mycket bra konsert med grym scenshow.
Idag är det dags för shopping. Tagga haha!

Födelsedag och bowling


I helgen fyllde syrran myndig. Så i Lördags firade vi henne med smörgåstårta och discobowling. Jobbade även hela helgen. Men snabbt gick det, och nu är även Måndagen snart över. Imorgon börjar jag inte förrän 12, så då ska jag innan det åka till frissan och fixa håret. Blekning och löshår står på schemat, yeay! Har saknat mitt löshår haha. 

Tummen upp för våfflor


Nu har jag börjat på mitt nya jobb och trivs jättebra. Har redan jobbat 4 dagar och är nu ledig helgen. Idag kunde man dock lika gärna jobba, eftersom vädret suger. Men jag och Therese var ändå duktiga och gick runt sjön i ösregnet haha, pluspoäng till oss! Sen resten av dagen har jag bara kollat på serier, och ätit våfflor! Åh så gott, extra gott är det när man äter det så sällan. 

RSS 2.0