Trevlig helg

Heeeej! Idag är det Söndag och morsdag, så snart kommer familjen och hämtar mig så ska vi åka ut till ett mysigt ställe och äta mat! 
Annars tycker jag att helgen som vanligt har gått väldigt snabbt. Det känns som att jag har varit ledig mycket, men det har jag egentligen inte. Det är bara att jag har jobbat 8 till 5, alltså en helt vanlig arbetsdag egentligen. Men eftersom jag nästan alltid jobbar kväll så känns det nästan som att jag är ledig när jag har hela kvällen ledig! Så det he varit skönt! Nästa vecka går jag tillbaka till att jobba mest kväll igen. 
I Fredags var jag och ute och åt med mamma och pappa i det fina vädret. Sen var min fina vän hemma så det blev jättespontant att hon kom hem till mig. Vi har inte träffats på jättelänge så vi hade jättemycket att prata om! Vi tänkte först att vi skulle ut men vi pratade så mycket att vi helt glömde bort tiden haha, sen blev vi så trötta och jag jobbade dagen efter så vi struntade i det sen. 
Ha en fin dag, puss 

Varmt väder

(null)
Hallåhallå! Idag är det Lördag och jag är ledig hela helgen. Det är inte ofta det händer så jag njuter för fullt! Ikväll är det dessutom eurovision song contest, vilket jag såklart ska se på.Jag älskar att kolla på det programmet, dock tycker jag inte att det är så himla bra bidrag detta året. Men det är ändå trevligt att kolla på, och man måste ju heja på Sverige!
Annars rullar allt på tycker jag! Jag är en person som är ganska påverkad av hur vädret är, så som nu när det är varmt och soligt blir jag rikigt glad och pigg! När det är grått och regnigt är det däremot inte lika roligt haha. Igår var det även första gången för detta året som jag hade shorts på mig ute, det är ju stort haha! Puss på er

RSS 2.0