En ledig Torsdag


Yes, idag var jag ledig. Typ det bästa med att vara ledig på vissa vardagar är att man kan åka upp till gymmet när det är som lugnast. Som klockan två på dagen, knappt inga människor alls som tränar vid den tiden. Himla skönt haha! Så det passade jag på att göra. Var även nere en runda på stan där jag köpte mig ett till par CK underkläder. Dom är så himla bekväma, och snygga!
På kvällen höll jag i ett Cirkelfys pass. Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon är jag också ledig, sen blir det en jobbhelg. Puss

En måndag


Idag har jag varit ledig. Har min helg nu istället för den riktiga helgen hehe. Jag började dagen med lite träning. Efter det åkte jag hem till mormor där jag blev bjuden på god mat. Även framåt kvällen  blev det ett träningspass. 

Nyfixat hår


Yes, nu har jag äntligen fixat håret. Tror jag va hos frissan 3 timmar imorse haha. Men värt var det, det blev ju ändå bra!
Nu snart drar jag iväg för att köra ett danspass och sen ska jag själv hålla i ett styrkepass. Det blir nog bra. Puss på er!

Två nya


Två nya tröjor som jag köpte för någon dag sen. Har inte så mycket kortärmat så det va två bra köp.
Idag är jag ledig och passade på att sova ut ordentligt. Igår hade vi nämligen inventering på jobbet. Vilket betyder att jag var tvungen att gå upp kl 5 för att hinna till jobbet vid 6. Sedan höll inventeringen på till eftermiddagen så man va ganska körd i huvudet efter det haha.
Så idag på min lediga dag ska jag träffa en vän på stan för lite lunch. På kvällen ska jag hålla i mitt första Step pass denna termin. Känns bra att gå igenom passet första gången nu haha. Jag ska alltid vara så sent ute, men det ska nog gå. Pussar
 

Bra start


Jag startar det nya året med en förkylning, toppen! Eller inte. Att jag alltid ska lyckas åka på förkylningar. Kan dock inte göra så mycket åt det just nu, förutom att vila och säga till att bli bättre. Så det enda jag har gjort idag är att ligga i sängen, och tycka synd om mig själv haha. Jag som skulle börja det nya året med mycket energi och träning. Istället blev det mycket pizza och sänghäng. Men det blir väl bättre haha. Är dock lite glad då jag har fått hem ett par supersnygga träningsbyxor som jag köpte för mina julklappspengar. 

RSS 2.0