Mycket att göra

Det har blivit lite dålig uppdatering på sistone. Jag har haft en del att göra faktiskt. Mycket jobb och denna helgen var jag på Step utbildning i Skåne. Det var väldigt kul och lärorikt! 
Idag tog jag sovmorgon och sen gick jag ut och sprang en runda. Första gången på länge, eftersom jag har varit förkyld en väldigt lång period. Men nu börjar jag bli mig själv igen hehe. Har även jobbat kväll, så nu blir det mat och sen sängen. Pussar

No words

Denna låt går just nu på repeat i mina lurar. Så bra!

Mysdag och jobbdag


Igår var det en riktigt slappdag/mysdag. Det var väldigt tråkigt väder. Så jag och mamma spelade spel och sen åkte vi lite spontant och kollade på bio. Dagen slutade med hemköpt pizza, mums! Idag blev det en jobbdag istället, från 7 till 4. När jag kom hem var jag väldigt trött, då jag bara sovit 5 timmar inatt + att jag är förkyld. Så jag somnade i en och en halv timme hehe. Men antar att jag behövde det. Resten av kvällen blir det tv-mys. Imorgon börjar jag inte förrän 3, vilket betyder sovmorgon! Puss

MidsommarIgår var det alltså midsommar. Lite tråkigt att det inte är så varmt, men det regnade inte och det är ju bra hehe. Jag lyckades faktiskt göra en midsommarkrans, det var ju ändå inte så svårt. Man måste ju ha en midsommarkrans, det hör till! Dock började den klia efter ett tag haha. Jag spenderade iallafall kvällen med ett härlig gäng människor.
Idag mår jag sådär. Är fortfarande förkyld och börjar bli riktigt trött på det. Har inte tränat på två veckor. Riktigt segt. Hoppas bara det värsta går över tills på måndag, då jag börjar jobba.


För jag har tagit studentenKan verkligen inte fatta det. Lilla jag har tagit STUDENTEN! Jag har alltså klarat av tre år på gymnasiet. Och det har inte alltid varit lätt, jag har kämpat rejält. Men det har lönat sig. För nu står jag här och har tagit STUDENTEN. Haha tröttnar aldrig på att skriva det. Det kommer nog ta ett par dagar för mig att förstå att allt är över nu. Torsdagen gick jättesnabbt. Kanske inte så konstigt, eftersom man va igång från tidig morgon till sen kväll. Men allt ha varit så himla kul, det går inte riktigt att beskriva. Nu ska jag iallafall ta det lugnt ett par dagar och pusta ut. Har haft en förkylning i kroppen som fortfarande inte är borta. Men nu väntar sängen på mig, puss på er!

Inte lägligt nu


Idag var det dags för skattjakt. Hehe det spårade ganska snabbt, vilket var ganska förväntat ändå. Dock va jag inte på topp, jag har såklart blivit sjuk. Jag lyckas alltid tajma in det så bra. Jag blir alltid sjuk när jag verkligen inte hinner bli det. Nu på kvällen har det dessutom blivit värre, älskar mitt liv. Nä men jag få helt enkelt vila hela dagen imon och hoppas på det bästa. På Torsdag är det dags för mig att springa ut. Och då ska jag vara frisk. Punkt.

Träning i långt hår


Idag sov jag faktiskt till 10, måste vara något slags rekord haha. Men skönt var det att äntligen få sova ut. På eftermiddagen åkte jag upp till gymmet och körde lite kondis och mage. 
Som ni kanske redan har märkt så har jag satt i löshår. Det gjorde jag samma dag som balen, alltså i Fredags. Jag älskar det, men det lär ta ett tag innan jag vänjer mig. Det är väldigt långt just nu, så kanske klipper det lite sen. Men är väldigt glad att jag äntligen valde att testa det, har tänkt på det länge men inte riktigt vågat.

Bal 2015

Igår var det äntligen bal. Kan inte fatta att det är över nu. Det gick så fort, men riktigt kul var det. Jag blev väldigt nöjd med min balfrisyr också!

Springtur


Efter en fullspäckad helg var jag väldigt trött när jag skulle stiga upp idag. Men det gick till slut hehe. Efter skolan fixade jag mina naglar och lite andra grejer. Har även hunnit med en springrunda. Nu håller jag på att gå in mina högklackade till balen på Fredag. Med tanken på att jag lätt får skavsår kändes det som en bra idé. Känns dock lite skumt att gå runt hemma med pyjamas och högklackat haha.

RSS 2.0