Jo men jag är väl glad


Denna dag var slapp. En mattelektion, sen åkte jag hem eftersom jag hade 2,5 timmars hål. Efter det körde jag tillbaks till skolan för en biologilektion. När den lektionen slutade va det dags att åka hem igen. Så det va min skoldag det hehe. På kvällen blev det ett träningspass och lite styrka. Och nu är det PH som gäller. En ganska så bra dag alltså. Imon står det lite mer på schemat dock, men det blir nog inga problem! Puss

Skolstart & avklippt hår


Yes, nu är skolan i full gång igen. Det känns väldigt konstigt att börja skolan igen. Inte så jättekul heller för den delen. Men det är ju trots allt bara 1 år kvar, så det är bara att kämpa på!
Annars så har jag klippt av mig håret. Gjorde det igår på morgonen innan skolan. Jag klippte det inte för att jag ville, utan för att jag var illa tvungen. Det va såååå slitet och väldigt ojämt. Hoppas bara att det växer ut snabbt, för denna frisyren är ingen höjdare.

~det börjar närma sig slutet~


Yes, slutet av sommarlovet är här. På ett sätt är det bra att jag har jobbat så mycket, jag har inte riktigt hunnit tänka på skolan då. Så det är ju bra. Apropå jobb så va min sista jobbdag igår. Det kändes faktiskt lite konstigt att sluta när man har jobbat där i 10 veckor nu. 
Det kommer att kännas gaaaanska konstigt att börja skolan också för den delen. Men det brukar bara ta några dagar sen har man kommit in i det igen. Det känns inte lika tungt att börja skolan nu heller, till skillnad från typ förra året. För nu är det faktiskt bara ett år kvar!! TAGGA!


Ledig


Hej people! Är lite extra glad för att nu har jag klarat av mitt 8 - dagars jobb i rad pass. Men det va inga problem! Dock va det ganska skönt att ha en ledig dag idag. Även imon är jag ledig från jobbet, gött! 
Dagen idag va iallafall ganska lugn. Jag unnade mig själv en lång och skön sovmorgon. Det behövdes! Sen har jag mest tagit det lugnt. En typisk sådan dag nu när vädret inte är på topp heller. På kvällen körde jag och syrran ner till stan och käkade lite glass på donken. Asså glassens där är underskattade säger jag bara haha. Nehe, nu ska jag dra mig mot sängen. Sov gott!

L & E

Lite bilder på mina fina vänner när vi umgicks häromdagen.

RSS 2.0