Fredagsfika


Kort skoldag, slutade halv 12. Så det var skönt! Sen blev det lunch på stan. Åkte sedan hem för att städa huset, duktig som jag är. Åkte iväg igen efteråt för att spela piano och sen fika gott. 
Det skulle egentligen bli utgång ikväll, men är fortfarande väldigt förkyld så måste tyvärr hoppa det. Skulle inte åka med det. Det få bli utgång nästa fredag istället! Så ikväll blir det myskväll framför tv:n. Pussar

Onsdag


Sportlovet är slut och skolan är igång igen. Men det känns helt ok ändå, förutom att jag har blivit förkyld igen. Fattar inte vad det är för fel på mig? Är liksom alltid förkyld?? Kan ju inte träna heller pga det, vilket suger. Aja, det går väl över snart. Ikväll ska jag på bio viket ska bli mys, det blir även lite käk på stan. Yeay! Så ska försöka göra lite nytta nu innan jag åker. Puss

Sälen


Nu är jag hemma från några härliga dagar i Sälen. Vi hade tur med vädret, då det var sol nästan hela tiden. Vi brukar åka skidor en hel vecka, men denna gången blev det en halv vecka eftersom vi va i London andra halvan. Men det va ganska lagom ändå. Och jag hann åka både snowboard och skidor. Så det va kanon! Och nu är lovet slut och verkligheten drar igång igen. Men det blir nog bra. 
Nu ska jag mysa ner mig framför TV:n en stund. Pussar

Back from LondonNu är jag hemma från London. Och jag överlevde den hemska flygresan, yeay! Jag har varit i London innan, och då har det mest blivit sevärdigheter. Men denna gången blev det istället shopping i mängder. Vilket jag såklart inte har något emot. Dock hittad jag inga kläder, vilket va lite synd. Däremot köpte jag en del smycken, trosor och parfymer. Ska visa bilder. Ätit gott har vi såklart också gjort. 
Första dagen gick vi på Camden. Dessutom var det marknad där. Det går inte riktigt att beskriva hur häftigt det var. Marknaden var hur lång som helst och affärer i massor. 
Dagen efter åkte vi till Oxford street, en mer "vanlig" gata om man kan säga så. Där finns det hur mycket affärer som helst. Vi besökte butiker som primarket, VS, forever 21, abercrombie & fitch m.m. 
Sammanfattar resan som väldigt bra. Nu laddar jag om för imon blir det Sälen!!

Sista skoldagen innan London


Dagen gick snabbt. Nu är jag här hemma och ska börja packa. För imon åker vi till London! Är supertaggad! Har varit i London två gånger innan, och då har det blivit mycket sevärdigheter. Men denna gången blir det bara shopping!! Yeay! Dock hatar jag att flyga, och det gör inte saken bättre att det är fredagen den trettonde. Menmen, jag har flygit hur många gånger som helst, så jag överlever väl detta också hehe. Pussar

Rock 'n' rollIgår var det studentfest! Och denna gång var det rock - tema som gällde. Tyckte att jag lyckades klä mig ganska bra ändå hehe. Men det var en kul kväll med mycket dans.
Idag mår man dock som man förkänar hehe. Tur var började jag inte förrän 11 och slutar 12. Jag blev mycket piggare sen då jag efter skolan fixade lite grejer på stan och sen gick runt sjön. Nu har jag äntligen bokat tid till sminkning inför balen. Åh det är inte långt kvar nu!
Ikväll blir det träning och nu ska jag försöka göra lite nytta. Puss

Solen


Som vanligt går helgen kanonfort. Lördagen var det jobb och sen mellomys med tjejerna på kvällen. Äntligen har mellon börjat igen, är en riktig mellotönt haha.
Idag sken solen och då passade jag och familjen på att gå ut och gå. Dock blåste det väldigt mycket, men vi kunde iallafall gå runt sjön. Och på kvällen passade jag även på att träna en lite stund. 
Veckan som kommer nu är inte så farlig. Inga prov + att det blir bara 4 skoldagar för mig. För på Fredag åker jag till London!! Tagga!

Gotte


Skoldagen idag var seg. Riktigt seg. Dessutom hade vi idrottsprov efter skolan idag. Slutar egentligen halv 2 men provet var vid kvart över 3. Sååå typiskt att lägga provet efter att skolan ha slutat. Sen känns idrottsprov så himlans flummigt också haha.
Efter skolan gick jag runt sjön med mamma. Det va väldigt kallt dock. Men efter det åkte vi till stan och köpte sushi. Åh det var lite extra gott eftersom det var så länge sen man åt det nu. Så kvällen blev väldigt bra ändå! Nu ska jag sova, tagga sovmorgon imon yeay! Pussar

Musik


RSS 2.0