Yoghurt med bär

Detta fixade jag ihop till min familj som efterrätt! Lätt att fixa och mycket nyttigare än andra efterrätter! Sen är det såklart väldigt gott också! Kommentera om ni vill ha receptet! Vill ni se andra bilder än dem på bloggen kan ni följa mig på instagram där jag heter matildiz!

Fullt upp

Har haft fullt upp! Igår var jag iväg hela dagen. Först var jag med fina Isabelle  på stan! Vi var och kollade i affärerna och åt god mat tillsammans. Sen var det dags att träffa andra kompisar för att bestämma hur vi ska göra på nyår. Vi fikade och sen på kvällen åkte jag hem till dem för att sova över! Jättemysigt! Sen idag har jag hunnit med yttligare en fika på stan och en cykeltur. Nu ska jag fixa med lite saker och försöka skriva en labbrapport! Kram

Jag är kär

... I mina dr. martens som jag fick i julklapp! Var bara tvungen att berätta det;) Tyvärr har jag fått skoskav, men det får jag alltid! Iallafall, idag var jag på mellandagsrean med min fina vän Ida! Jag fick faktiskt med mig ett linne, brukar annars inte hitta så mycket på rea. Sen fikade vi också! En väldigt bra dag helt enkelt. Nehe, ska jobba imorgon så det är nog bäst att jag gör mig iordning för sängen!

Pepparkakor

Nu har jag och kusinerna dekorerat pepparkakor! Jag tycker det blev ganska snyggt, eller vad säger ni?:)

Julgran

 
Julgranen håller på att pyntas medan det spelas julmusik! Tänk att det är jul om två dagar! Kan inte riktigt förstå det. Nu ska jag ta det lugnt, känner mig fortfarande inte helt kry. Senare åker jag till några vänner för att käka pizza och kolla på film! Mysigt!

Jullov och fika

Och så var det jullov! Sååå gött! Tyvärr har jag blivit förkyld igen, vilket är lite mindre kul. Men har precis smaskat i mig lite fika, alltid lika gott! Nu ska jag öva lite piano och bara slappa.

Snart sommar

Jul är ju väldigt mysigt, men nu när det är så kallt ute kan man inget annat än att längta
tillbaka till sommaren. Jag saknar värmen, att kunna gå i shorts och att vara härligt brun och extra
ljus i håret. Men tiden går ju så himlans fort så snart är det nog sommar igen. Tänk att jag redan
har gått en termin på gymnasiet, kan inte riktigt fatta det.

Så länge sen

Haha var bara tvungen att lägge ut denna supergulliga bilden på mig och min lillasyster! Det var tider det!;)
 Ingen har missat att idag är det den 12/12 - 2012! Men lite coolt är det faktiskt! Nu dröjer det ju ett tag tills det sker igen! Men iallafall, imorgon ska jag vara vid kyrkan kvart i 7, wiho vad kul! Ska kolla på luciatåg, men efter det ska jag och några kompisar gå och äta frukost! Så det blir nog mysigt ändå! Ha det gött!

Flingor

Älskar dem här flingorna, så goda! Ibland blir det flingor med fil istället för fil med flingor!;) Hehe, nehe nu ska jag plugga lite matte innan jag ska krypa ner i min mysiga säng!

Juldekorationer

Nu är det inte långt kvar till jul! Bara en och en halv vecka kvar i skolan! Känner mig lite stressad bara eftersom jag måste köpa julklappar och kläder till jul och nyår. Jag alltid är ute i sista minuten! Haha, men ha det bra så hörs vi! Kram

RSS 2.0