Valborg


Igår blev det utgång med min fina vän. Det blev en mycket trevlig kväll, dock blev dagen idag helt konstig då vi inte somnade förrän 6 imorse och vaknade igen en timme senare. Så idag på Valborg blir det inget mer festande för min del haha. Jag tänkte dessutom springa första maj loppet 1 milen imorgon, så det är nog smartast att ta det lugnt ikväll och ladda upp istället. Förväntar mig dock inte att slå något personligt rekord direkt haha, har aldrig känt mig så otränad.

Ledig helg


Ligger just nu i sängen och slappar lite hehe. Ska strax köra och hämta syrran för att sedan fixa lite ärenden. Annars ska jag bara ta det lugnt idag, så jag orkar gå ut ikväll. Det brukar alltid bli jättestressigt för mig samma dag som jag ska ut, så sen på kvällen är jag mer trött än taggad. Men så ska det inte bli ikväll haha. 

En vecka senare

Ja nu var det typ en vecka sen jag skrev sist, tiden går så fort! Och jag har haft ganska fullt upp. 
Förra fredagen blev det sen en spontan utgång, vilket resulterade i att jag var helt död dagen efter haha. Då skulle jag dessutom jobba 4 dagar framöver. Jag lyckades även komma ut en stund på Lördagen, men det blev inte lika lyckat då jag inte riktigt hade repat mig sen kvällen innan hehe. 
Nu är jag iallafall ledig hela helgen, vilket inte är ofta det händer så ska verkligen passa på att njuta! Puss på er

En FredagIdag var jag en duktig dotter och städade hela huset på morgonen.
Framåt eftermiddagen var tanken att vi skulle fika, men istället blev det en tidig middag vid 4 på pizzahut haha. Och då hade jag ätit kekabtallrik två timmar innan haha. Så snacka om matkoma! Men riktigt gott var det. 
Nu ska jag snart bege mig till några vänner, så återstå det att se hur planerna blir sen. Puss

Nyfärgat

Yes nu har jag äntligen färgat håret och klippt bort det värsta på topparna. Så nu känner jag mig fräsch igen hehe. Annars har värdet verkligen sugit idag, typ haglat!? Usch! Hoppas det blir bättre på den fronten.
Jag har hunnit med lite allt möjligt idag, b.la gymmet. Äntligen är jag igång igen efter halsflussen. Hoppas allt sånt håller sig borta nu. Pussar

Tunt hårIdag hade jag lite grejer inplanerade, bland annat ett besök hos frissan. Det var på tiden att ta bort det som fanns kvar av löshåret. Mitt vanliga hår känns väldigt kort och tunnt nu eftersom jag har blivit så van att ha löshår i. Fast jag ser även att håret har växt ganska mycket ändå. Dock ska jag svänga förbi salongen imorgon igen för att klippa topparna och färga utväxten. Sen är jag nöjd haha.
Jag hann även med en fika med syrran min, alltid mysigt. Även imorgon har jag en hel del saker att ta itu med. Så fast jag är ledig från jobbet känner jag mig inte helt ledig haha. Det blir nog bra ändå. Godnatt finisar


Brunchbuffé


Nu har jag kommit hem från att ha varit på stan och käkat brunch. Sååå gott! Nu behöver jag nog inte mer mat för idag haha. 
I Fredags var det utgång som gällde, det blev mycket lyckat. Kan inte komma ihåg en helg då jag inte varit ute och festat haha. Men det är kul så varför inte. Inte lika kul dagen efter dock då jag nästan alltid jobbar helg. Det har ändå funkat hyfsat. Pussss

IgårIgår var jag äntligen lite ledig. Uträttade några ärenden på dagen och fick även hem mina efterlängtade träningskläder. Så nöjd är jag! Sen på kvällen blev det lite lyxig plockmat innan vi drog vidare för lite utgång. Det blev en ganska lyckad kväll. 
Idag har jag jobbat och har precis kommit hem. Är ganska seg just nu hehe. Men tänkte vila en stund då det även blir lite festligheter ikväll. Puss på er 

På banan igenYes nu har jag har börjat käka medicin är jag äntligen igång igen med allt. Jag har jobbat på förskola från Måndag till idag. Dom dagarna bara susade iväg, halva veckan har liksom redan gått! Jag är dock inte riktigt igång med träningen ännu, ska inte göra samma misstag som jag brukar göra genom att börja för tidigt med det. Men snart är jag igång där med!
Jag hann shoppa lite efter jobbet idag. Det var inte tanken egentligen men det blir lätt så när man går in i en affär hehe. Känner att jag behöver lite mer färgglatt i garderoben då jag mest har svarta och vita plagg. Så därför fick dessa toppar på bilderna följa med mig hem idag. Nehe, dags att ta tag i lite grejer! Puss

Musslor


Igår åkte jag till sjukhuset för att kolla upp min hals. Det visade sig att jag har fått halsfluss. Suck. Skönt att äntligen få reda på vad det är för skit som har fått mig att må så dåligt så länge. Sen är det ju ändå segt...jag som var ledig denna helgen och allt. Ville inte spendera den såhär då. Aja, jag fick äta något riktigt gott ikväll iallafall. Nämligen musslor!! Det är sååå gott! Haha att mat kan göra mig så glad, vet inte riktigt om det är bra eller dåligt dock hehe. P&K

RSS 2.0