Räkmacka

Nu är det fredag! Själv slutade jag 1 idag, så skönt! När jag kom hem gick jag ut och sprang en runda, alltid lika härligt! Lite synd att det blir mörkt så snabbt, men det är faktiskt ganska mysigt ändå att springa i mörkret! Sen mumsade jag till det med räkmackan på bilden! Ni få ha en bra Fredag!

Today's


Kärlek

Nu har även jag köpt ett par Jeffrey Campbell! Det kommer bli lite svårt att gå i dem men det är det klart värt! Jag är ju inte så lång heller så då passar det perfekt med sånna här skor! Love it!

Bilder från värmen

Två bilder från Rhodos, åh jag saknar värmen! Men det ska såklart bli väldigt mysigt med jul!
Sitter nu och kollar på Burlesque, så bra! Har sett den innan men den här filmen går inte att tröttna på! Idag i skolan var det SO prov, gick sådär. Kunde inte riktigt konsentrera mig heller eftersom jag satt och hade jätteont i magen. Snacka om dålig taiming! Aja, det blev iallafall bättre när jag kom hem och då passade jag även på att springa. Nu ska jag fortsätta att kolla på film, ha en fortsatt bra kväll!

Rejäl Frukost

Börjar dagen med en rejäl frukost! Har en del att göra idag känner jag. Ska först ut och övningsköra, sen MÅSTE jag plugga för jag har väldigt mycket att ta tag i. Jag ska även hinna gå ut och springa innan jag ska träffa Isabelle och se ''Breaking Dawn Part 2''. Det är bara att sätta igång!

Söndag

Och så är en av veckans tråkigaste dagar här, nämligen söndag. Men jag har ändå kunnat göra dagen lite roligare genom att gå ut och springa! Alltid lika skönt. Sen har jag även städat rummet och varit ute och övningskört! Känns bra!

Ute i kylan

Nu har jag varit ute och tagit lite bilder, men kallt var det! Det negativa att ta självpoträtt ute nu när det börjar bli så kallt är att man fryser så mycket om händerna! Men det är värt det! Än så länge kan jag också gå med min kenza jacka som jag verkligen älskar och min supermysiga halsduk från monki!

Mysfredag

Behövde verkligen helg nu! Har på mig myskläder och så har jag såklart fixat fram lite godis! Perfekt! Ha en bra kväll!

Jogging i oväder

Åh vad skönt att det är Torsdag idag för att imorgon är det Fredag! Jag vill verkligen ha helg! Idag iallafall så var det solosång för mig efter skolan och sedan gick jag ut och sprang 5 km. Jag kunde inte bestämma mig först om jag skulle ut och springa eller inte för vädret var inte på topp, men det är klart värt det. Man blir så mycket piggare efteråt!

Tid över

 
Hade lite tid över när jag kom hem så jag passade på att knäppa lite bilder, det brukar blir lite tajt att blogga efter ridningen så jag passar på att göra det nu istället! Just nu har vi faktsikt inte så mycket läxor heller, och det klagar jag ju inte på!

Dagens klädsel + smoothie

Till mellanmål idag så blev det en blåbärs smoothie för mig! Ett väldigt bra mellanmål, det är mättande och väldigt gott! Känner att jag börjar bli bättre på att variera det jag äter till frukost och mellanmål. Innan var det bara ljusa mackor som gällde. Nu varierar jag mellan olika bröd, fil med frukt, pannkakor, omellet, scones, gröt m.m. Sen kanske man inte ska äta pannkakor och scones så ofta eftersom det inte är jättenyttigt men som omväxling ibland så är det super! Jag har inte alltid varit en som äter så mycket till frukost men nu har det vänt och jag tycker det är gott att äta frukost. Sen är frukost trotts allt dagens viktigaste mål;) På sista bilden kan ni även se hur jag såg ut idag, snyggt och bekvämt är min stil!

Fruktsallad efter träning

Första skoldagen efter lovet, det var segt! Jag kände mig väldigt trött och måndagar i sig är väldigt långa. Men jag blev genast piggare när jag åkte och tränade på kvällen, tog en dusch efter det och sedan gjorde mig en god fruktsallad med russin i! Så nu ska jag mysa framför TV:n och det är inte helt fel att ha lite sovmorgon imorgon! Ha det bäst!

Några timmar kvar av höstlovet

Nu var det ett tag sen jag hörde av mig men eftrersom jag har varit i stockholm så känner jag att jag inte har hunnit och hur kul är det med mobilblogg? Inte så kul. Men jag har haft ett par toppendagar i Stockholm med shopping, spökrundor, grillning, bakning och massa bus! Här ovan ser ni lite bilder från stockholm. Vågade inte riktigt ta med mig kameran på stan så dem flesta bilderna har jag tagit med mobilen och lagt upp på instagram, där heter jag matildiz onm ni vill följa mig. Har även varit duktig och inte köpt så mycket förutom ett mobilskal (bild) som täcker både baksida och framsidan av mobilen! Smart eftersom det skyddar mycket bättre då. Nehe, nu ska jag slappa. Precis som alla andra känner jag av denna söndags depression! När man har haft ett sådant bra lov så är det sista man vill att börja skolan igen. Men tiden går fort så snart är det jullov! Nu ska jag inte skriva mer eftersom det blev väldigt mycket, hurra för er som orkade läsa allt!

RSS 2.0