Mitt 2015


I Februari åkte jag till London under en långhelg för lite shopping och god mat.

Bara några dagar efter London åkte vi vidare till Sälen för att åka skidor och snowboard.
I Mars fyllde jag 19 år, och kände mig sååå gammal haha.

I April under påsklovet åkte jag till Grand Canaria för sol och bad. Det var en riktigt bra resa!
I Maj var jag på sunmerburst. Det var mäktigt!
I Juni började närma sig det man länge hade väntat på. Bal och student!

Studenten gick sjukt fort och man kunde inte riktigt fatta att det hände. Men det var en riktigt bra dag!!
I Juli blev det en tripp till Göteborg och Liseberg. Vilket helt klart hör till att göra på sommaren! 

I slutet av sommaren åkte jag och syrran till Turkiet för sol och bad en vecka. Riktigt härligt!

I September åkte vi upp till huvudstaden för att kolla på U2. Det va riktigt häftigt, första gången jag var på en riktigt stor konsert.
I Oktober började löven att falla och jag började komma till rätta med mitt nya jobb och allt. 
Sen va julen här och nu är det snart ett nytt år igen.
 
Måste ändå säga att 2015 var ett bra år! Och mycket resande blev det! 2016 vet jag inte jättemycket om hur det blir ännu. Men hur det än blir ska jag säga till att göra det riktigt super! Gott nytt år på er finisar!

 

Onsdag


Usch idag var det kallt ute. Men jag lyckades faktiskt gå ut på en liten springtur i kylan. Annars idag har jag hållt i lunchpass, sen har jag inte gjort så mycket för världen. Imorgon är det nyårsafton. Har knappt hunnit tänka på det. Jag jobbar till 5, sen blir det lite festligheter. Tur att man är ledig nyårsdagen iallafall hehe. 

Annandag jul


Hej people! Igår var det då annandag jul, vilket betyder rea! Och det betyder även sjukt mycket folk i butiken. Har aldrig varit med om så mycket folk haha. Men det va kul. Dock va man helt seg i huvudet efter jobbet. 
På kvällen mötte jag upp min fina vän för att äta på restaurang. Det va väldigt mysigt. Tänkte gå ut men lyckades inte få några biljetter, så det blev ett restaurangbesök istället.
Idag få vi se vad dagen har att bjuda på. Har inte planerat något speciellt förutom träning. Puss

ChristmasGod jul en dag försent hehe. Jag hade en jättemysig jul! Dessutom fick jag jättefina presenter. Två par skor, en tröja, underkläder, vantar, presentkort, smink och pengar. Så jag är mer än nöjd! Senare idag väntar jobb, dock ett kort pass så det är skönt. Förmodligen är det mycket folk då rean startar idag. Efter jobbet blir det biomys! Pussar

Julgranen pyntad


Idag är jag ledig och då passade jag och syrran på att pynta granen. Det va på tiden nu ju! 
Annars har jag varit en runda på stan och fixat lite grejer. Ikväll ska jag hålla i pass och sen vidare för att själv träna. 
I Fredags var jag på mitt tredje julbord för iår! Haha men jag klagar inte, alltid gott med julbord. Senare blev det utgång, lite sådär spontant. Men det va en lyckad kväll! 
Resten av helgen jobbade, samt igår. Börjar bli lite trött på all julkaos. Det va så mycket folk i butiken igår! Brukar annars va lugnt på Måndagar. Få se om det blir lika kaosit imon. Pussss

Andra julbordetIgår var det lite födelsedagsfirande på kvällen. Så idag var jag inte jättepigg. Jag orkade ändå åka med till Kosta för att kika lite på julmarknaden samt äta julbord. Åh det är sååå gott! Äter långt ifrån allt på julbordet, men lax och julskinka tackar man ju inte nej till hehe.
Imorgon har jag inte så mycket planerat. Ska förmodligen träna på morgonen och på kvällen hålla i sista styrkan för denna terminen. Så det blir nog bra. Puss

Blåsigt värre


Söndag och söndagsångesten är här som vanligt. Tanken var att vi skulle åka upp till Göteborg. Men så blev det inte då det blåser väldigt mycket. Så det var ju lite tråkigt. Istället har jag bara legat i sängen typ hela dagen och segat. Dock blev jag lite gladare när vi köpte hem sushi haha. Sushi gör en alltid gladare hehe. 


En trött dag


Lite mer bilder från huvudstaden.
Idag är det en sån dag då man är trött typ hela tiden haha. Sov länge och ändå va jag jättetrött när jag steg upp. Men ska försöka att inte somna nu, för då kan jag ju inte sova ikväll.
Iallafall, jag är ledig idag och har väl inte gjort så jättemycket för världen. Dock ganska skönt att ta det lite lugnt, det har varit mycket dom senaste dagarna. Men på dagen höll jag i pass. Ska även köra två stycken ikväll. Jag som precis har duschat...haha kanske inte så smart att göra det innan. Men kände att jag inte skulle hinna duscha håret om jag inte gjorde det nu, så det fick bli så. 


RSS 2.0