Ont i halsen


Bild från förra helgen.
Ligger i sängen just nu och tycker allmänt synd om mig själv. Framförallt för att jag har åkt på en rejäl förkylning...igen. Vet inte hur många gånger jag har gjort det dom senaste månaderna. Min hals är så uppsvullen att jag kan typ inte svälja, och inte prata. Så det suger big time. Jag som hade så mycket roligt planerat dessa dagar som jag är ledig. Menmen, what to do. Hoppas att det går över fort bara.

Påsk



Helgen har verkligen gått fort, fullt ös har det varit. I Fredags blev det utgång och sen jobb hela helgen. Det blev även en spontan utgång igår som blev mycket lyckad. Dock är jag ganska död idag då jag har jobbat idag och bara fått tre timmars sömn inatt. Tur att jag har sovmorgon imon iallafall.

Fullt ös medvetslös


Igår jobbade jag på dagis och idag i klädbutiken. Det är faktiskt kul med lite omväxling! Det var verkligen fullt ös i butiken idag, det märks att det är löning haha! 
Annars har jag tränat ganska mycket på sistone. Lyckades på något vis köra tre pass igår. Får skylla mig lite själv idag då jag har rejält ont i benen plus flera blåsor på fötterna. Så imorgon blir det en vilodag, iallafall fram tills kvällen då det blir lite festligheter hihi! P&K

Solig dag


Även idag är det fint väder! Härligt! Så idag tog jag och familjen en lång och härlig promenad. Efter det blev det hamburgare haha, standard. Snart ska jag hålla i ett styrkepass, få se om jag orkar ta mig en liten joggingrunda sen också. Man få passa på när det är fint väder. P&K

Jobblördag


Igår jobbade jag stängning och på kvällen sen blev det lite festligheter. Det blev en bra kväll, dock mådde jag inte superbra idag när jag skulle jobba haha. Fick kanske 4 timmars sömn inatt, så ikväll blir det att sova tidigt. 

Sovmorgon


Idag blir det ett kortpass på jobbet, från 12 till 5. Vilket innebär sovmorgon. Då jag inte har någon lunchrast idag bestämde jag mig för att göra en riktigt god brunch. Vad passar bättre än lite amerikanska pannkakor!? Åh så gott! Efter jobbet ska jag hålla i ett danspass och sen få vi se om jag även orkar köra en liten springrunda. Är så glad att förkylningen har lagt sig så jag äntligen kan träna på riktigt igen!

20 år

Idag fyller jag alltså 20 år, så grattis till mig själv haha! Kan inte riktigt fatta det, tiden går så himla fort! Nu är jag ingen tonåring längre.
Jag blev mest firad igår med släkten. Vi åt smörgåstårta (sååå gott) och åt världens finaste tårta! Mamma hade fixat en tårta specialdesignad till mig, så fint!! Man ville knappt äta den haha.
Imorse blev jag firad på morgonen som vanligt med sång och ännu mer presenter. Efter det åkte vi ner till stan där jag blev bjuden på brunchbuffé, sååå gott! Så jag har verkligen haft en jättemysig födelsedag med god mat och fina presenter, och framförallt fina människor!! Kärlek till er 

Jobb och fika


Idag jobbade jag på förskola från 8 till 4. Sen åkte jag direkt till stan för att träffa en fin vän som jag inte har sett på ett tag. Så vi fikade gott och snackade en massa. Nu ska jag agera chaufför åt min syrra, snäll som jag är haha. Puss

Ledig dag


På min ledig dag har jag spelat piano, lunchat på stan, kollat serie och hållit i pass. En bra dag helt enkelt. Imorgon är det jobb på dagis igen som gäller. Ska säga till att få ordentligt med sömn inatt, har varit så himla trött på sistone. Puss

Hallåhallå


Måndag igen. Det var väldigt skönt att vara ledig hela helgen iallafall. Så på Lördagen blev det lite festligheter, som va mycket trevligt. 
Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Har vikarierat på förskola idag, alltid mysigt! Gillar dock inte att snön är tillbaka haha, så jobbigt att stå ute bland all snö. 

RSS 2.0