Golf


Idag började jag inte jobba förrän kl 4, vilken innebar sovmorgon. Härligt! Sen blev det en golfrunda, vilket faktiskt gick ganska bra! På eftermiddagen jobbade jag somsagt, fram till kl 9. Men det gick så bra så, tiden går så himlans fort! Nehe, nu ska jag snart lägga mig. Puss

Klockan 1


Klockan är 1 nu och jag ligger fortfarande i sängen. Haha hemskt, brukar aldrig vara såhär lat. Men till mitt försvar somnade jag inte förrän typ 3. Det va nämligen lite festligheter igår på kvällen, vilket va trevligt!
Idag blir det bio framåt eftermiddagen...igen. Haha värst vad det blev mycket biotittande nu. Det blir lite så när vädret är tråk. 
Förresten, skorna på bilden är mina nya nike air run som trillade in i brevlådan igår. Och jag bara älskar dom! 
Nehe, ska försöka resa mig upp nu. Puss

En vanlig dag

Heeeej bloggisen. Nu har det ekat tomt ett par dagar här. Men det blir så ibland när man har fult upp. Jag har jobbat ganska mycket den senaste tiden och det har tagit ganska rejält på krafterna nu i början när man inte är van vid det tempot. Så dagarna har mest bestått utav jobba, äta & sova. Men nu börjar jag komma in i det bättre så jag har börjat piggna till och därmed orka lite mer än att bara sova när jag kommer hem haha.
Jag är i alla fall ledig nu på helgen, så det är gött. Igår på kvällen kom tjejerna över lite spontant. Det blev en liten tripp till Evedal. Så det va myyyyys. Nu sa jag fixa lite mat sen bär det av mot simhallen. Ha det bäst. Puss
 

Regnigt värre


Det börjar bli lite långt tråkigt med regn hela tiden. Visst, det har ju bara gått 1 vecka av sommarlovet så än så länge behöver man ju inte deppa ihop. Men det är ändå trist!
Idag har det iallafall blivit lite träning och mysfika. Det har alltså varit en ganska lugn och skön dag.

En lördag


Hej bloggen! Nu blir det lite uppdatering igen. Inte för att det har hänt nått jättespeciellt sen senaste uppdateringen, men ändå. På schemat idag blev det en ganska sen frukost och sen en tur till mataffären (vuxenpoäng).
Just det, jag var ju på bio också. Haha känner att det har blivit mycket bio på sistone. Men bio är ju myyys. Denna gången blev det "Maleficent". Se den säger jag bara! Grym film!
Nehe, trött som jag är så ska jag dra mig mot sängen nu. Natti

Glad midsommar


Ville bara kika in för att säga "Glad Midsommar". Kan inte riktigt fatta att det INTE REGNAR. Det brukar det ju alltid göra på midsommar. Så man få njuta extra mycket haha.

Två sköna låtar

Jag lägger upp två sköna låtar som ni kan lyssna på. Har för tillfället lite ont om tid för att hinna ta bilder, så ni få nöja er med lite härlig musik så länge. Nu ska jag snart dra mig mot jobbet. Puss

Sa någon popcorn?


På dagen va det utbildning inför mitt sommarjobb. Det gick ganska fort, fast den varade i 8 timmar.
På kvällen blev det biomys!!! Det va en förhandsvisning på filmen "Walking on sunshine". Och det va gratis popcorn!!! Me like. Filmen va även väääldigt bra. 
En sån där typiskt töntig musikalfilm som påminner om "Mamma Mia". Men jag gillar ju sånna filmer. Och det som bara höjde betyget va alla snygga killar som va med haha. Asså GAAAH, dreglade typ i popcornen. Haha nej okej nu ska jag sluta. Puss

En gammal bild


Haha va bara tvungen att visa denna bild som jag hittade när jag kollade igenom alla bilder på min dator. Haha tänk att man ha varit så liten.
Idag har jag varit en duktig dotter och hjälpt till med att städa huset. Sen bestämde jag mig lite väl sent för att åka till gymmet, då det redan hade hunnit stänga. Så det fick bli en powerwalk istället. Vågar inte riktigt springa ännu eftersom jag fortfarande är väldigt hostig.
Som jag kanske har nämt innan har jag haft godisförbud i typ 7 veckor som tog slut igår. Jag bestämde mig för att köpa mig en påse idag då. Och på något konstigt vis var jag inte sugen! Jag åt ändå, bara för att göra det (vilket va lite dumt). Detta betyder att godisförbudet gav resultat! Och på måndag börjar det igen. Känner att det är bäst att ha det så, innan det går över styr haha.
 

Skolavslutning & sushi

Det är sommarlov nu!!!! Kan inte fatta det!!! Jag kom ihåg innan när det va några veckor kvar till avslutningen, och det kändes som en evighet eftersom det va så mycket kvar att göra. Men nu är alla prov och allt annat jobbigt gjort och nu är det lov i 8 veckor!! Visst, jag ska jobba hela sommaren. Det är ändå kul, och mycket roligare än skolan. Jag hoppas på en sommar med mycket sol & bad, bruna ben, fräknar, solblekt hår, sena sommarkvällar med fina människor, spontana grejer, utflykter m.m.
Vädret va ju inte super igår, inte så förvånande. Det brukar inte va jättebra väder på skolavslutningar. Men jag hade en väldigt trevligdag ändå. Dagen avslutades på bästa sätt med SUSHI. Favvomaten.

Hair


Min fina vän pillade med mitt hår när vi hade tråkigt på rasten, vilket resulterade i detta på bilden!
Idag va det skola såklart. Dagen gick dock snabbt och efter blev det sol och bad. Senare träffade jag även en fin vän.
Nu ska jag sova, eller iallafall försöka! Fyyy vad varmt det är!! Har inget emot det på dagen, men på kvällen när man ska sova är det inte lika kul!

Två mumsiga bilder



Första bilden är på den goda tårtan jag deckorerade i Fredags. Andra bilden var vår goda lunch idag.
Hej på er! Jag har njutit för fullt av långhelgen kan jag säga! Den ha varit väldigt goood. I fredags var jag och handlade lite studentpresenter och så, sen på kvällen blev det grillmys med tjejerna. På lördagen va det avslutning med simhoppet och efter det träffade jag min fina vän som jag inte har träffat på ett tag nu. Även den kvällen blev det grillning med ett trevligt gäng! 
Idag va det fint väder så då trog jag och Emma till affären för att köpa oss lite gotte. Sen åkte vi till ett badställe och hade det mys. Jag tog även årets första dopp. Det va ganska kallt med ändå skönt! Nu hade jag tänkt vila lite, man blir så trött av att vara ute i solen. 
Tagga sista veckan i skolan!!!!

Sista provet

Yesbox, idag gjorde jag mitt sista prov innan sommarlovet. Kan inte riktigt beskriva känslan haha, helt underbart är det! Kommer kännas lite konstigt dock, att inte behöva plugga när man kommer hem. Men jag kan nog vänja mig vid det.
Nu är det ju långhelg också, gööööt. Det ska nog bli en bra långhelg.

Jag är nu stolt bilägare


Precis som rubriken talar om så har jag nu blivit bilägare! Kan inte riktigt fatta det! Jag & mamma körde och hämtade bilen idag, och jag körde hem bilen. Kändes helt fantastiskt haha!! Den är både snygg och så himla härlig att köra. Det är bra att den inte är så stor heller, för då är den lättare att parkera. Vilket är bra eftersom jag suger på att parkera hehe. 
Annars idag har jag bara legat hemma i sängen. Har blivit sjuk igen. Men få försöka tänka positivt, bättre att det kommer nu än sen när jag jobbar och så. 
Nehe, nu väntar sängen på mig. Puss


Ny parfym

Här är några bilder på dom två parfymerna jag köpte igår på båten. Den gröna är Britteny Spears och den andra Justin Bieber  Och nej jag är inget Justin fan, men denna parfymen luktade så himla gott! Så var bara tvungen att köpa den. Båda flaskorna är även väldigt fina, vilket också ha en ganska stor betydelse när man letar parfym.

RSS 2.0