Höstigt

Oj nu var det en vecka sen jag skrev här. Tiden går fort! Annars har det väl inte hänt så mycket. Vardagen består just nu mest av jobb och träning, vilket jag trivs ganska bra med. I helgen har jag jobbat, jobbar nästan varje helg men jag har inte så mycket emot det. Jag gillar att jobba helg. Sen är det ganska skönt att istället få vara ledig på vardagarna. 
Idag efter jobbet åkte jag direkt vidare för att hålla i styrkan. Nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen. Imorgon börjar jag 12, så skönt med lite sovmorgon! Pusss

Soligt


Asså jag vet inte riktigt vad det är med mig och Söndagar. Men jag gillar dom ej. Innan var det för att skolan började dagen efter, med så är ju inte fallet nu. Ändå håller sig känslan kvar. Jag blir liksom på dåligt humör utan anledning haha. Det suger ju lite. Dock lyckades deanna söndag bli ganska bra. Efter en cykelrunda blev det god mat vid sjön och på eftermiddagen ett träningspass. Nu ska jag snart dra mig mot en nybäddad säng, bästa känslan haha! 

Shopping på schematIdag har det blivit en heldag med shopping på Emporia, Malmö. Det passar perfekt att befinna sig på ett shoppingcentrum när det regnar ute. Så det som fick följa med mig hem var ett par höstskor, ett linne och en långärmad, lite smink plus en klocka. Så jag är helnöjd! Det svider lite i plånboken, men det är det värt hehe. Lönen kommer ju dessutom nästa helg så jag överlever nog. Resten av kvällen spenderar jag framför tv:n. Det tar på krafterna mer än man tror att shoppa haha. Pussss

Mysfika med sis


Det blev en liten mysfika med syrran framåt eftermiddagen. Älskar att fika, det är så mys hihi. 
Det här är faktiskt första gången på jättelänge som jag gör två inlägg under samma dag. Känner mig stolt haha.

Blåsig onsdagNu har jag ätit frukost. Jag älskar verkligen frukost, så gott haha. Idag åt jag dessutom egengjord gröt, så känner mig lite duktig hehe. 
Snart ska jag sticka till gymmet och träna lite. Efter det få vi se vad som händer. Blir kanske en promenad framåt kvällen också om det inte blåster så himla mycket. 

SolrosorIgår sov jag ut. Jag brukar ställa klockan för jag gillar inte att sova för länge. Men igår tillät jag mig själv att sova lite längre. Annars igår så tränade jag, cyklade ner till stan och tog kort på solrosfältet, åt glass och sen sushi hehe. Så det blev en bra söndag.
Nu på morgonen har jag jag varit ute på en promenad. Dock hatar jag detta väder som gör varje dag till en bad hair day. Haha nä men luftfuktigheten gör att håret blir helt rakt, vilket jag hatar eftersom jag alltid har lockigt. Haha men så är det. Annars idag ska jag på intervju, alltid kul! Sen på kvällen håller jag i mitt danspass som vanligt.

Lördagsmys


Nu har jag precis vaknat och ska strax dra mig neråt för lite frukost. Jag gick och la mig ganska tidigt igår för jag var helt slut. Hade jobbat hela dagen i högt tempo så efter lite god mat väntade sängen på mig. Idag har jag inget särskilt planerat. Det blir iallafall något träningspass och sen få vi se vad dagen bjuder på. Pussss

RSS 2.0