Helsingör

Idag har jag varit i Helsingör, alltså Danmark. Det va väldigt mysigt där. Det blev god mat, shopping och GLASS. Asså glassen där, MUMS. Inte jättesmart att äta om man är laktos dock, men det va det värt idag haha.
Måste säga att båtresan dit är också väldigt mysig. Gillar att åka båt. Och jag fick med mig två sjukt fina parfymer. Bilder kommer snart!
 
 
 

Moped jao


Yes, nu har jag lärt mig att köra moppe också. När man har tagit körkort kan man ju även köra moppe. Så jag fick ett ryck igår kväll och lånade syrrans moppe. Efter en stund körde jag runt kvarteret och oj vad kul det va haha! Så eftersom mamma tog bilen till jobbet idag, tog jag moppen till mitt jobb. Gjorde dock bort mig rejält när jag skulle åka hem. Moppelåset är jättesvårt att låsa, så jag tog ett cykellås istället. Men det glömde såklart jag bort när jag skulle köra hem. Jag fattade inte vad det va som lät. Efter en stund kom det en kille springandes till mig och sa att låset var kvar. Pinsamt.... så typiskt mig! Jag är expert på att skämma ut mig själv suck. Efter en stund fick jag tillslut bort låset och kunde åka hem. Skönt att inget gick sönder, då hade syrran dödat mig.
Nehe, är sååå trött efter 9 timmars jobb. Så nu blir det mat, sen liiiite plugg och efter det väntar SÄNGEN. 

Detaljer


Lite detaljer.
Skönt med en ledig dag idag! Har inte gjort något märkvärdigt. Tog bilen upp till Grand för att köpa lite tråkiga men dock nödvändiga saker som b.la en ny iPhone sladd. Har på något sätt råkat ta sönder den. När jag kom hem var klockan två och då tänkte jag att jag skulle vila i några minuter. Det slutade med att jag sov i 2 timmar. Bra där, jag vet! Så då fick jag klä på mig idrottskläderna snabb och sen cykla till simhallen för att jobba. 
Imorgon blir det också jobb, hela dagen. Så ska inte vara uppe allt för länge ikväll. Pusssar

Materiel lycka

Äntligen! Hade typ gett upp hoppet på att dom skulle komma. Men idag så hände det, dessa snyggingarna landade i brevlådan! Och åh vad glad jag är. Materiel lycka kallas det. Precis vad jag behövde efter en tråkig dag i skolan. Dock är färgen på skosnörena olika, men skit samma!
 
 

In action


Heeej bloggisen. Idag är det Lördag, vilket är kanon. Lite extra skön var det denna Lördagen eftersom jag inte jobbar idag. Mesta delen av dagen har jag och mina homies på bilden spelat in Film hehe. Dom hade ngn grej i skolan då de skulle göra en film, och då fick jag ställa upp som skådis. Inte min grej direkt haha men vad gör man inte för sina vänner. 
Nu ligger jag i soffan och är ganska utslagen. Men snart blir jag pigg igen för ikväll är det ESC! Tagggga, heja Sverige!!!!

Körkort!!!!

Rubriken förklarar det mesta, jag har nu KÖRKORT!!! Jag har svårt att fatta det, det känns fortfarande overkligt liksom! Jag är såååå stolt över mig själv. Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och jag lät inte nervositeten ta över. Jag kan säga er att nervös var jag, helt mega nervös. Det räckte inte med att det va jättemycket trafik vid tiden jag skulle köra upp, det ösregnade också! Och många fel gjorde jag. Men det är okej, ingen kör perfekt. Särskilt inte på uppkörningen.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det, när bilprövaren sa att körningen var godkänd fattade jag inte. Jag frågade typ tre gånger till för att vara säker. Hahah han tyckte nog att jag va helt knäpp. Men det gör inget för jag kommer inte träffa honom igen, jag blev ju GODKÄND!!!! Hahaha, och när jag mötte upp mamma på stan så sprang jag till henne och storgrät. All nervositet som jag har känt hela veckan släppte med en gång. Och det var bara så skööööönt. All tid och energi som jag har lagt ner på detta har gett resultat!!!
Och jaaa, jag har kört min första runda helt själv nu när jag körde till stallet. Det va lite läskigt men ändå helt underbart!!! Haha, nu ska jag inte berätta mer om detta. Men kom ihåg ni där ute som snart ska köra upp, det är verkligen inte omöjligt!! Tro på er själva så löser det sig!!
Nu ska jag käka tårta. Pusssss

ESC

Detta är tre bilder på tre nya toppar som blev mina för några dagar sen. Så somrigt och fint!
Idag kan jag bocka av två nationella prov, nämligen engelska muntlig och skriftlig. Och det gick nog helt okej.
Annars har jag fått ett sjukt äckligt bett på min vänstra fot. Detta upptäckte jag när jag vaknade i morse. Usch, betyder detta att det finns otäcka kryp under mitt täcke? Usch vill inte veta. Men kliar gör det rejält!!!
Efter att ha kommit hem från jobbet sitter jag nu bänkad framför TV:n för nu är det Eurovision Song Contest som gäller! Taaaaggggad!

Parfymer

Dessa godingar köpte jag när jag va och shoppade i huvudstaden. Man kan nog aldrig tröttna på VS parfymerna. Dom är snygga, luktar sjukt gott + att de innehåller väldigt mycket. De andra parfymerna på den andra bilden kommer från H&M och kostar endast 40 kr/styck (!!) Snacka om billigt! Dessa luktar också sjukt gott och är väldigt smidiga att ha med i typ handväskan.
Idag var det måndag och för en gångs skull va den inte lika motig som alla andra måndagar. Den började med sovmorgon till 11 och sen hade jag en timmes lektion. Sen smet jag ifrån skolan. Och nu är jag lite extra glad. Haha ska jag berätta varför? Jag gjorde nämligen körkortsteori - provet. Och jag klarade det! Usch asså det va jobbigt att trycka på knappen där det stod ''Rätta test?''. Haha satt säker i 20 min och bara stirrade för jag vågade inte trycka. Men jag hade tydligen inget att vara rädd för. Ett steg närmare körkortet! Nu har jag bara uppkörningen kvar, tagga!!

Shopping


Shopping när man är i Stockholm är ett måste, det är även mat på Vapiano.
För en gång skull köpte jag inte kläder. Däremot köpte jag smycken och ganska många parfymer. Fatta vad glad jag blev när jag bara råkade gå förbi en affär och upptäckte att där fanns det jättemånga VS parfymer! Så det va jag såklart tvungen att köpa. Nehe, nu måste jag vila. Man blir ju trött av all shopping hehe.

RSS 2.0