Mitt 2014


I Februari åkte jag skidor i Sälen, älskar det stället! Dock hade vi otur med vädret hehe...
I Mars fyllde jag 18 år och blev därmed myndig! Kan fortfarande inte fatta det. Tänk att jag är så gammal!!!
Och efter 18 - årsdagen lyckades jag även få mitt efterlängtade körkort! Kom fortfarande ihåg hur nervös jag var på uppkörningen, usch!

Någon vecka efter körkortet blev jag även bilägare, och det kändes grymt! Älskar den bilen!!

Ett måste att göra på sommaren är såklart att åka till Liseberg, vilket jag då gjorde!
Jag badade även en hel del under den varma perioden.
... och sen var jag tvungen att klippa av mig håret. Det måste vara det värsta som hänt mig detta året haha. Hade dock inte så mkt val då det va sjukt slitet.

Förrutom att köra bil lärde jag mig även att köra moppe, en rosa dessutom!
Jag kom igång ordentligt med min träning, vilket jag är stolt över.
Men jag har även unnat mig något gått ibland.
Jag införskaffade mig några godingar, jag älskar ju trots allt att shoppa.
Jag har också hunnit med att ta några selfies haha.
 
Sammanfattningsvis har år 2014 varit bra. Men 2015 ska bli så mycket bättre!

Sis

Plockade fram kameran för några dagar sen, och då knäppte jag lite bilder på Emma. Måste säga att dom blev ganska coola, med svart bakgrund och hennes lila läppar. 
Söndag idag. Jag mår sådär. Har varit förkyld hela lovet men ha vägrat inse det, så jag har tränat på som vanligt. Vilket jag nu ångrar. Efter julafton blev förkyldningen såklart värre. Och idag har jag bara kurrat ihop med i sängen. Orkade ändå dra mig ner för att uppdatera bloggen lite nu. Återgår förmodligen till sängen snart, ska försöka göra lite nytta till först. Puss på er!!

Julafton


God Jul finisar, en aningen sent men bättre sent än aldrig antar jag hehe. Jag har iallafall haft en jättemysig jul med släkten. Och jag är jättenöjd med mina julklappar. Bilden visar en av mina julklappar. Åh vad glad jag blev! Så snygga är dom! 
Idag åkte jag till gymmet på morgonen. Tog det dock lugnt eftersom jag är förkyld. Efter gymmet gick jag och familjen ut och gick, det va ju så fint väder. Vi hittade även en pizzeria på stan som inte va stängd, så där blev lite käk också. Och ikväll blir det biomys! Ha det superbra nu. Pussar

Förkyld


Vaknade med halsont och kände mig allmänt hängig. Dum som jag är åkte jag ändå upp till gymmet, tänkte att det inte skulle skada om jag tog det lugnt. Men det blev såklart värre. Och jag som tänkte gå på ett Step pass på kvällen, så blev det inte. Däremot var jag tillräckligt pigg för att åka upp till Grand och fika istället hehe. Pussss

Julgranen pyntad


Det är jullov och granen pyntades idag. Dock har jag fortfarande inga julkänslor, kan vara för att det inte ha kommit någon snö. Hoppas att det blir snart!
Både i Torsdags och igår blev det utgång, så är lagomt trött. Därför blir det en kväll framför TV:n idag, vilket är skönt. Ha en bra Lördagskväll finisar! Puss

4 krogar


Hej people! Jag har haft en awesome helg! Träning på fredagen efter skolan och sen en lugn kväll. Jobb på Lördagen och övernattning med tjejerna på kvällen, mys! Söndagen blev det en promenad runt sjön och käk på fyra krogar. Mums vad gott! 
Nu är det inte långt kvar, bara tre dagar till sen är det lov!!! Åh vad jag längtar. Har inte fattat förrän nu att lovet faktiskt är här snart. Nehe, nu ska jag försöka plugga lite. Puss

2 veckor


Hej bloggisen! Allt rullar på som vanligt och snart är det dags för jullov! Kan inte fatta att det bara är två veckor kvar! Och när jag kom hem idag stod det på bilden på bordet, åh vad jag har längtat efter pepparkakor hehe.
Nu ska jag snart dra mig mot simhallen för att jobba lite. Sen drar jag vidare mot Grand. Och imon taggar jag sovmorgon. Låter bra i mina öron. Puss

RSS 2.0