Första solosången


Idag var det kort skoldag vilket är väldigt skönt. När skolan var slut satte jag och Amanda oss i biblioteket och pluggade ett tag innan jag skulle iväg och sjunga för fösta gången denna terminen. Det var väldigt kul att börja sjunga igen kan jag säga! Sen när jag kom hem var det lite mer plugg som gälde. Som paus sen så stack jag ut och sprang en runda. Nehe, nu ska jag äta en av dessa godbitar på bilden och tagga sista dagen imorgon innan det blir helgen!:D Ha det bäst!

Robinson


Japp, nu sitter jag här och kollar på robinson. Idag har det varit skola som vanligt, efter det stack jag och Amanda till stan där vi även mötte upp Josse! Vi var även varit och fikade, mysigt! Imorgon är det skolfoto, så jag måste kika i garderoben och se vad jag kan ha på mig imorgon! Man måste ju vara lite uppklädd;) Ha det bra! kram 

Bodaborg

Förlåt för dålig bildkvalité men jag har inte riktigt haft tid att fota om jag ska vara ärlig;)
Iallafall, idag har jag varit på bodaborg! Har aldrig varit där innan men det var riktigt kul och så fick man lite blåmärken på köpet;) Nu ska jag måla mina naglar och ta det lugnt nu efter en fullspäckad dag. Och om jag inte har helt fel så slutar jag 1 imorgon. Hur skönt är inte det?

Torsdag

Tänk att redan imorgon har en skolvecka gått! Tiden bara rusar iväg! Men det känns bra nu när vi börjar komma igång med allting, nu gäller det bara att man börjar hitta i skolan;) För mig är det fortfarande omöjligt;)

Till skolan

 width=
Sitter här vid TV:n och slappar lite innan jag ska iväg till skolan. Slutar 20 över 1 idag, jätteskönt! Ha det så bra så ses vi senare!

Tillbaka till rutinerna

Tröja och jeans från gina!
Hej på er! Igår var det första skoladagen, och för er som inte vet det så har jag börjat på det naturvetenskapliga programmet! Jag kände typ ingen när jag började men alla i klassen verkar vara schysta! Igår efter skolan drog jag även ner till stan och fikade med min vän Josse. Nu ska jag vila lite innan jag drar ut en sväng och springer!

Sista dagen

Tröjan på bilden köpte jag igår på bikbok för 200 kr! Jätteskön är den!
Japp, då var den sista dagen på sommarlovet tyvärr här. Men som tur var är det väldigt härligt väder så man lyckades för ett tag glömma bort att skolan börjar imorgon. Jag ska snart ut och springa hade jag tänkt, sen åker jag och familjen ner och äter pizza! Perfekt avslut på sommarlovet!

Dagens

Tråkigt väder idag, men man är ju van vid det här laget! Nehe, ska fixa till mig lite innan jag sticker ner till stan och möter upp Isabelle! Kram

Marknad

Idag var det marknad pågång så vi åkte ut dit ett tag och kikade, jag fick med mig det här skalet hem! Och då tänker ni, hur många skal har hon egentligen!?;) Hehe, det är ju kul att köpa skal!! Det var även fint väder idag, så jag gick ut och sprang en runda och sen blev det ett kvällsdopp! Väldigt härligt!

Fredag

Gillar starkt den sista bilden;)
Idag sticker jag iväg på marknad och kollar lite! Ska även få reda på vilken klass jag har hamnat i! Spännande!

Today's

 
Denna tröjan har jag haft på mig idag och matchat det med ett par mörka jeans!

Härlig dag

Idag dök solen upp! Så vi åkte ner till sjön och spelade minigolf och solade! Dem andra badade även men det var lite för kallt för att jag skulle göra det;)

Söt kusin

Idag sticker vi iväg en stund till Tingsryd!:)

Picking up the pieces

Idag var det hyfsat väder så jag, syrran, mormor och våran kusin åkte ut en stund till Öjaby och solade. Det var för kallt för att jag skulle kunna bada;) Har även tryckt i mig en hamburgare på MAX, mums! Ikväll blir det ridning igen för första gången på väldigt länge! Så nu tänkte jag slappa framför pianot en stund!
 

Converse

Hur kan man åka till Tukiet utan att köpa converse? Precis, det går helt enkelt inte! Så jag köpte ett par vita converse, ett par vita låga converse och sedan dessa fina röda som ni ser på bilderna! Och alla dem tre fick jag av priset på vad ett par skulle kosta om jag skulle har köpt dem i Sverige! Inte helt fel va?

Just a dream


Hemma från Turkiet

Japp, nu är jag hemma igen! Har haft en underbar vecka i Turkiet med 40 graders värme och helsol! Inte helt fel, men sen är det ju alltid skönt att komma hem också! Men jag har tagit en hel del bilder med mobilen också, så det dyker förmodligen också upp snart! Kramar

Båttur

Idag har vi åkt med på en jättetrevlig båttur! Vi gjorde 3 stopp där vi fick klättra ner från båten och bada! Super mysigt var det! Nu hade jag tänkt att duscha, man känner sig inte så fräsch när man har badat i havet!;)


Stranden

Idag var vi på en jättefin strand och solade och badade! Det är 40 grader här så det blev många dopp i havet!;) Nu har jag även badat i poolen som finns här på hotellet! Nehe, nu ska vi käka sen drar vi nog ut en runda och kollar i butikerna! Kram


Turkiet

Nu drar jag till Turkiet! Ska försöka att mobilblogga lite! Men jag finns på instagram där jag heter Matildiz!:D Ha det så bra i Sverige nu! Puss & Kram

Karl - Oskar dagarna

Bara för att jag älskar jordgubbar så får ni några bilder på det;)
Igår var jag på Karl - Oskar med Josse och hade det trevligt. Lite synd bara att det inte är lika bra artister detta året. Men nu ska jag göra mig iordning för att åka ner dit igen! Puss

Öland

Lite bilder från Öland! Idag hade vi fint väder som tur var! Så vi har varit iväg och badat hela dagen, vilket var väldigt härligt! Nehe, man blir ju såå trött efter ha varit på stranden en hel dag så resten av kvällen kommer bestå utav O.C tittande!:D Kramar

RSS 2.0